Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Sprog, der understøttes af Googles produkter for udgivere

Googles produkter for udgivere understøtter udgivere på flere forskellige sprog. Du kan vælge dit websites primære sprog under tilmeldingsprocessen. Hvis du godkendes, viser Google relevante annoncer på dine sider på det relevante sprog, selvom dit website indeholder flere understøttede sprog.

Bemærk! I henhold til politikkerne for Google-udgivere er det ikke tilladt at placere Google-annoncekode på sider med indhold, der primært er på et sprog, som ikke understøttes.

Understøttede sprog

De sprog, der på nuværende tidspunkt tillades som det primære sprog på et website eller i en app, er:

• Arabisk [2]
  • Bengali [2, 3]
  • Bulgarsk [2]
  • Catalansk [2, 3]
  • Kinesisk (forenklet)
  • Kinesisk (traditionelt)
  • Kroatisk [2]
  • Tjekkisk
  • Dansk [2]
  • Hollandsk
  • Engelsk
  • Estisk [123]
  • Filippinsk [2]
  • Finsk [2]
  • Fransk
  • Tysk
  • Græsk
  • Gujarati [23]
  • Hebræisk [2]
  • Hindi [2, 3]
  • Ungarsk
  • Indonesisk
  • Italiensk
  • Japansk
  • Kannada [23]
  • Koreansk
  • Lettisk [2]
  • Litauisk [2]
  • Malajisk [2, 3]
  • Malayalam [2, 3]
  • Marathi [2, 3]
  • Norsk [2]
  • Polsk
  • Portugisisk
  • Punjabi [2, 3]
  • Rumænsk [2]
  • Russisk
  • Serbisk [2]
  • Slovakisk [2]
  • Slovensk [123]
  • Spansk (europæisk)
  • Spansk (latinamerikansk)
  • Svensk [2]
  • Tamilsk [2]
  • Telugu [2]
  • Thailandsk
  • Tyrkisk
  • Ukrainsk [2]
  • Urdu [2, 3]
  • Vietnamesisk [3]
Bemærk!

[1] Grænsefladen i AdSense og Hjælp til AdSense er i øjeblikket ikke tilgængelige på dette sprog.

[2] Grænsefladen i Ad Manager og Hjælp til Ad Manager er i øjeblikket ikke tilgængelige på dette sprog.

[3] Grænsefladen i AdMob og Hjælp til AdMob er i øjeblikket ikke tilgængelige på dette sprog.