Mitä eroa on AdSensella ja Google Adsilla

Mainostajan ja julkaisijan tuotteiden vertaaminen

Google AdSense on tarkoitettu julkaisijoille. Jos omistat tai hoidat verkkosivustoja, blogeja tai keskusteluryhmiä ja haluat kaupallistaa niitä, Google AdSense ‑ohjelma voi sopia sinulle. Digitaalisessa mittauskokonaisuudessasi näkyy mainoksia, ja voit ansaita tuloja sen perusteella, kuinka moni näkee mainoksia tai aktivoituu niiden ansiosta. Muita julkaisijoille tarkoitettuja alustoja ovat Google Ad Manager ja AdMob. Lue lisää artikkelista Ad Managerin, AdSensen ja AdMobin vertailu.

Google AdSense ‑logo
Kokeile AdSensea »

Google Ads ‑ohjelma on tarkoitettu mainostajille. Jos haluat mainostaa tuotteitasi tai palvelujasi verkkosivustolla tai sovelluksissa ja tavoitteenasi on lisätä liiketoimintaasi tai myyntiäsi, Google Ads sopii sinulle. Mainoksesi näkyvät Googlen hakutuloksissa ja julkaisijaverkostomme sivustoilla. Lue lisää Google Adsista ja aloita mainostaminen käymällä osoitteessa www.ads.google.com.

Google Ads ‑logo
Kokeile Google Adsia »