Kelpoisuus

AdSensen kelpoisuusvaatimukset

Jos sinulla on omaa sisältöä, joka on käytäntöjemme mukaista, ja olet vähintään 18-vuotias, voit rekisteröityä AdSenseen. #rekisteröityminen

Jotta voit osallistua AdSense-ohjelmaan, sinun on täytettävä kelpoisuusvaatimukset. Tarkista seuraavat ennen AdSense-tilin luomista:

Onko sisältösi omaperäistä ja kiinnostavaa?

Sisällön on oltava laadukasta, omaperäistä ja yleisöä houkuttelevaa. Lue vinkit, joilla varmistat, että sivustosi on valmis AdSensea varten.

Huom. Sinulla on oltava pääsy sen sivuston HTML-lähdekoodiin, jonka ilmoitat AdSenseen. Lue lisää AdSensen kanssa käytettävän sivuston omistamisesta.

Onko sisältösi AdSense-ohjelmakäytäntöjen mukaista?

Varmista ennen rekisteröitymistä, että sivustosi on ohjelmakäytäntöjemme mukainen. Muista, että käytäntömme saattavat muuttua milloin tahansa. Käyttöehtojemme mukaan olet itse vastuussa siitä, että tarkistat käytännöt aika ajoin muutosten varalta.

Oletko vähintään 18-vuotias?

Kuten käyttöehdoissamme kerrotaan, hyväksymme hakemuksia vain yli 18-vuotiailta.

Huom. Jos olet alle 18-vuotias, vanhempasi tai huoltajasi voi liittyä AdSenseen omalla Google-tilillään. Mikäli AdSense-tili hyväksytään, kaikki maksut osoitetaan sivustosta vastuussa olevalle aikuiselle.

Rekisteröidy AdSenseen

Jos käytät Bloggeria (tai jotakin toista host-kumppania) tai YouTubea

Jos käytät AdSensen host-kumppania (kuten Bloggeria), voit luoda hostatun AdSense-tilin. Jos taas olet YouTube-sisällöntuottaja, voit luoda AdSense for YouTube ‐tilin. Huomaa, että sinun on täytettävä tietyt kelpoisuusvaatimukset. Kun blogi tai kanava on kaupallistettavissa AdSensen tai AdSense for YouTuben kautta, voit luoda tilin ja linkittää nämä tuotteet.

Rekisteröidy AdSenseen Blogger-tilin tai host-kumppanitilin kautta ja AdSense for YouTubeen YouTube Studion kautta. Lue lisää:

Jos haluat kaupallistaa Blogger-blogin, sinun on noudatettava AdSensen käytäntöjä ja rajoituksia.