Kvalifikation

Kvalifikationskrav i AdSense

For at deltage i AdSense-programmet skal du opfylde vores kvalifikationskrav. Du skal kontrollere følgende, før du opretter en AdSense-konto:

Har du dit eget unikke og interessante indhold?

Dit indhold skal være af høj kvalitet, originalt og tiltrække en målgruppe. Læs vores tips til, hvordan du sikrer, at siderne på dit website er klar til AdSense.

Bemærk! Det er vigtigt, at du har adgang til HTML-kildekoden på det website, som du tilmelder AdSense. Få flere oplysninger om at eje det website, som du vil bruge til at deltage i AdSense.

Overholder dit indhold AdSense-programpolitikkerne?

Kontrollér, at dit website overholder vores programpolitikker, inden du tilmelder dig. Husk! Vi forbeholder os retten til at ændre vores politikker når som helst, og i henhold til vores vilkår og betingelser er det dit eget ansvar at holde dig opdateret om dem.

Er du fyldt 18 år?

Som beskrevet i vores vilkår og betingelser accepterer vi kun ansøgninger fra personer, der er fyldt 18 år.

Bemærk! Hvis du endnu ikke er fyldt 18 år, kan du få en af dine forældre eller en værge til at tilmelde sig AdSense med vedkommendes egen Google-konto. Hvis deres AdSense-konto bliver godkendt, vil alle betalinger blive sendt til den voksne, der er ansvarlig for websitet.

Tilmeld dig AdSense

Hvis du bruger Blogger, YouTube eller en anden hostpartner

Hvis du bruger et produkt som Blogger eller YouTube (eller en anden AdSense-hostpartner), kan du oprette en hostet AdSense-konto. Bemærk! Du skal opfylde visse kvalifikationskrav for at være kvalificeret til en hostet AdSense-konto via Blogger eller YouTube. Så snart din blog eller kanal er kvalificeret til indtægtsgenerering via AdSense, kan du konfigurere din AdSense-konto og linke til disse produkter.

Tilmeld dig AdSense via din Blogger-konto, YouTube-kanal eller hostpartnerkonto. Du kan finde flere oplysninger her: