Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Kvalifikation

Kvalifikationskrav i AdSense

Hvis du har dit eget indhold, der overholder vores politikker, og du er mindst 18 år, kan du tilmelde dig AdSense. #signup

For at deltage i AdSense-programmet skal du opfylde vores kvalifikationskrav. Du skal tjekke følgende, før du opretter en AdSense-konto:

Se AdSense-videoserien om websitegodkendelse for at få flere oplysninger.

Har du dit eget unikke og interessante indhold?

Dit indhold skal være af høj kvalitet, originalt og tiltrække en målgruppe. Læs vores tips til, hvordan du sikrer, at siderne på dit website er klar til AdSense.

Bemærk! Det er vigtigt, at du har adgang til HTML-kildekoden på det website, som du tilmelder AdSense. Få flere oplysninger om at eje det website, som du vil bruge til at deltage i AdSense.

Overholder dit indhold AdSense-programpolitikkerne?

Kontrollér, at dit website overholder vores programpolitikker, inden du tilmelder dig. Husk! Vi forbeholder os retten til at ændre vores politikker når som helst, og i henhold til vores vilkår og betingelser er det dit eget ansvar at holde dig informeret om dem.

Er du fyldt 18 år?

Som beskrevet i vores vilkår og betingelser accepterer vi kun ansøgninger fra personer, der er fyldt 18 år.

Bemærk! Hvis du endnu ikke er fyldt 18 år, kan du få en af dine forældre eller en værge til at tilmelde sig AdSense med vedkommendes egen Google-konto. Hvis deres AdSense-konto bliver godkendt, vil alle betalinger blive sendt til den voksne, der er ansvarlig for websitet.

Tilmeld dig AdSense

Hvis du bruger Blogger (eller en anden hostpartner) eller YouTube

Hvis du bruger en AdSense-hostpartner (f.eks. Blogger), kan du tilmelde dig en hostet AdSense-konto, og hvis du er youtuber, kan du tilmelde dig en AdSense til YouTube-konto. Bemærk! Du skal opfylde visse kvalifikationskrav for at være kvalificeret til en hostet AdSense-konto via Blogger eller YouTube. Når din blog eller kanal er kvalificeret til indtægtsgenerering via AdSense eller AdSense til YouTube (alt efter hvad der er relevant), kan du konfigurere din konto og tilknytte disse produkter.

Tilmeld dig AdSense via din Blogger- eller hostpartnerkonto og AdSense til YouTube via YouTube Studio. Du kan finde flere oplysninger på:

Hvis du vil generere indtægt med Blogger, skal du overholde politikkerne og begrænsningerne for AdSense.