Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account kunt vinden waarmee u het maximale uit AdSense kunt halen.

Hoe beïnvloedt mijn deelname aan dit programma de positie van mijn site in de zoekresultaten van Google?

Deelname aan het Google AdSense-programma is niet van invloed op de positie van uw site in de zoekresultaten van Google of op de zoekresultaten die worden weergegeven. Google hecht zeer veel waarde aan de vrijheid van meningsuiting en biedt daarom ruim toegang tot inhoud op het web. Onze zoekresultaten worden niet beïnvloed door onze relaties met betalende adverteerders en website-eigenaren. We blijven zoekresultaten weergeven op basis van onze PageRank-technologie.

Als u de Google AdSense-advertentiecode of de code voor Google AdSense voor zoeken toevoegt aan uw site, worden uw pagina's niet in de wachtlijst geplaatst voor onze hoofdindex-crawlers. Hoewel onze robot (beginnend bij 'Mediapartners-Google') webpagina's doorzoekt met de bedoeling om advertenties te vinden, heeft deze zoekopdracht niets te maken met het doorzoeken van de hoofdindex.