Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Is deelname aan AdSense van invloed op de positie van mijn site in de Google-zoekresultaten?

Deelname aan Google AdSense is niet van invloed op de positie van uw site in de Google-zoekresultaten en op de zoekresultaten die we leveren. Google hecht zeer veel waarde aan de vrijheid van meningsuiting en biedt daarom ruim toegang tot content op internet. Onze zoekresultaten worden niet beïnvloed door onze relaties met betalende adverteerders en uitgevers. We blijven zoekresultaten op basis van onze PageRank-technologie tonen.

Als u de AdSense-code aan uw site toevoegt, worden uw pagina's niet gecrawld door onze hoofdindexbots. Hoewel onze bot (te beginnen met 'Mediapartners-Google') wel contentpagina's crawlt om advertenties te targeten, vergroot deelname aan AdSense het aantal pagina's van een site in onze hoofdindex niet.