Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Adress- (PIN) och telefonverifiering

Problem med adressverifieringen (pinkod)

Vanliga frågor om adressverifiering och pinkod via postutskick.

Här hittar du svar på frågor om adressverifiering och din pinkod.

I den här artikeln:

Varför har jag inte fått min pinkod via postutskick?

Det finns flera orsaker till varför du kanske inte har fått din pinkod ännu:

Möjlig orsakdo this Kontrollera dettado this Så här löser du problemet
Du har inte verifierat din identitet. Har du skickat in ditt id för verifiering? Annars klickar du på Betalningar, Verifieringskontroll och skickar in din legitimation. Din pinkod skickas först när du har verifierat din identitet.
Ditt konto har inte nått verifieringsgränsen. Visas en pinkodsavisering på startsidan i AdSense? Om inte kan du vänta tills saldot för det nya kontot når verifieringsgränsen.
Din betalningsadress är ogiltig eftersom den har kopplats till bedräglig aktivitet. Klicka på Betalningar och sedan på Kontrollera verifiering för att se om det visas en adressavisering.  Uppdatera betalningsadressen till en annan adress. Begär pinkoden när den nya adressen har verifierats.

Du har inte väntat i tre veckor efter din senaste pinkodsbegäran.

Postutskicket med pinkoden skickas med internationell standardpost, och det kan ta upp till tre veckor innan det kommer fram.

Har det gått tre veckor sedan din pinkod skickades?

Klicka på Betalningar och sedan på Kontrollera verifiering för att ta reda på när pinkoden genererades.

Om inte väntar du i minst tre veckor på pinkoden. Om du fortfarande inte har fått din pinkod efter tre veckor kan du begära en ny pinkod.

Tips! Din nya pinkod är en exakt kopia av den ursprungliga pinkoden. Du kan ange valfri pinkod oavsett vilken som kommer först.
Du kan inte ta emot vanlig post på din betalningsadress. Har du tagit emot vanlig post på betalningsadressen i ditt AdSense-konto?

Om inte kan du ändra din betalningsadress till en adress där du kan ta emot vanlig post.

När du har uppdaterat adressen väntar du tre veckor från det datum den senaste pinkoden skickades till dig. Begär sedan att en ny pinkod skickas till den uppdaterade adressen.
Obs! Om du har begärt en fjärde pinkod och fortfarande inte har fått den efter tre veckor använder du felsökningsverktyget för pinkoder.

Vad är en giltig betalningsadress?

En giltig betalningsadress är en adress som kan ta emot vanlig post. Här är ett exempel på ett standardadressformat du kan följa:

• Adress 1: hus- eller kvartersnummer, gatunamn, områdes-/distriktsnamn, ortsnamn
  • Adress 2 (om tillämpligt): lägenhetsnummer, våningsnummer, byggnadens namn
  • Postnummer

Min adressverifiering misslyckades. Vad kan jag göra?

Om du anger fel pinkod tre gånger misslyckas adressverifieringen och ditt konto slutar visa annonser. Om du vill återställa din gräns för pinkodsverifiering behöver du begära en ny pinkod.

Obs! Pinkoden är ett unikt sexsiffrigt nummer som Google genererar när kontot når verifieringsgränsen. Pinkoden är inte samma sak som ditt utgivar-id.

Min adressverifiering har inte blivit godkänd efter fyra månader och nu visas inte mina annonser. Vad kan jag göra?

Om du inte har verifierat din adress efter fyra månader slutar vi visa annonser på dina sidor. Kontakta oss om du vill förlänga tidsplanen för adressverifiering.

Jag har begärt flera pinkoder. Ska jag vänta på den senaste pinkoden?

Google genererar en unik sexsiffrig pinkod för varje konto. Din nya pinkod är en exakt kopia av den ursprungliga pinkoden. Om den ursprungliga pinkoden kommer fram först kan du använda den.