Osoitteen (PIN-koodi) ja puhelinnumeron vahvistus

PIN-koodilla tapahtuvaan osoitteen todentamiseen liittyvät ongelmat

Usein kysyttyjä kysymyksiä osoitteen todentamisesta ja PIN-koodista

Alla on joitakin vastauksia kysymyksiin, jotka koskevat osoitteen todentamista ja henkilökohtaista tunnuslukua (PIN).

Sisällys:

Miksi en ole saanut PIN-koodia postissa?

Tähän voi olla monta syytä.

Mahdollinen syydo this Tarkistettavat asiatdo this Ratkaisu
Et ole todentanut henkilöllisyyttäsi. Oletko lähettänyt henkilötodistuksesi todennusta varten? Jos et, klikkaa Maksut, valitse Todennuksen tarkistus ja lähetä henkilötodistuksesi. PIN-koodi lähetetään vasta sitten, kun olet todentanut henkilöllisyytesi.
Tilisi ei ole vielä saavuttanut todennusrajaa. Näkyykö AdSensen etusivulla PIN-koodia koskeva ilmoitus? Jos ei, odota, että uuden tilisi saldo saavuttaa todennusrajan.
Maksuosoitteesi on virheellinen, koska siihen on havaittu liittyvän vilpillistä toimintaa. Klikkaa Maksut ja valitse Todennuksen tarkistus niin näet, oletko saanut osoitetta koskevan ilmoituksen.  Päivitä maksuosoitteesi. Kun uusi osoite on todennettu, pyydä PIN-koodia.

Edellisestä PIN-koodipyynnöstäsi on kulunut alle kolme viikkoa.

PIN-koodi lähetetään postissa, ja sen saapumiseen voi mennä kolme viikkoa.

Onko kulunut kolme viikkoa siitä, kun PIN-koodi lähetettiin sinulle?

Klikkaa Maksut ja valitse Todennuksen tarkistus niin näet, milloin PIN-koodisi on luotu.

Jos ei, odota PIN-koodin saapumista vähintään kolme viikkoa. Jos et ole saanut PIN‑koodiasi kolmen viikon kuluessa, voit pyytää korvaavaa PIN‑koodia.

Vinkki: Korvaava PIN-koodi on alkuperäisen kopio. Voit käyttää kaikkia saamiasi PIN-koodeja riippumatta siitä, mikä saapuu ensiksi.
Maksuosoitteeseesi ei voi lähettää postia. Oletko saanut postia AdSense-tililläsi näkyvään maksuosoitteeseen?

Jos et, vaihda maksuosoitteesi sellaiseen, johon voi lähettää postia.

Kun olet päivittänyt osoitteen, odota kolme viikkoa edellisen PIN-koodin lähettämisestä ja pyydä sitten, että päivitettyyn osoitteeseen lähetetään uusi PIN-koodi.
Huom. Jos olet pyytänyt korvaavaa PIN-koodia neljä kertaa etkä ole saanut sitä kolmen viikon kuluessa, käytä PIN-koodin vianetsintäominaisuutta.

Mikä on hyväksyttävä maksuosoite?

Hyväksyttävä maksuosoite on sellainen, johon voi lähettää postia. Voit käyttää esimerkiksi jonkin alla olevan vakiomuodon mukaista osoitetta:

• Osoite 1: Talon tai korttelin numero, kadun nimi, kaupunginosan/alueen nimi, kaupungin nimi
  • Osoite 2 (jos sovellettavissa): Huoneiston numero, kerroksen numero, rakennuksen nimi
  • Postinumero

Osoitteeni todentaminen epäonnistui. Mitä teen?

Jos lisäät PIN-koodin kolme kertaa väärin, osoitettasi ei todenneta ja mainostaminen lopetetaan tililläsi. Jos haluat nollata tilisi todennusrajan, pyydä korvaavaa PIN-koodia.

Huom. PIN-koodi on yksilöllinen kuusinumeroinen luku, jonka Google luo, kun tilisi saavuttaa todennusrajan. PIN-koodi ei ole sama kuin julkaisijan tunnus.

Osoitettani ei ole voitu todentaa neljän kuukauden kuluessa, eivätkä mainokseni näy. Mitä teen?

Jos et ole todentanut osoitettasi neljän kuukauden kuluessa, mainokset lakkaavat näkymästä sivuillasi. Jos haluat saada lisäaikaa osoitteen todentamista varten, ota yhteyttä.

Olen pyytänyt PIN-koodia monta kertaa. Tuleeko minun odottaa uusinta PIN-koodia?

Google luo kullekin tilille yksilöllisen kuusinumeroisen PIN-koodin. Korvaava PIN-koodi on alkuperäisen kopio. Jos alkuperäinen PIN‑koodisi saapuu ensin, voit käyttää sitä.