Osoitteen (PIN-koodi) ja puhelinnumeron vahvistus

Ongelmia PIN-koodin kanssa

Selvitä, miksi PIN-koodisi ei ole vielä saapunut.

Jos et ole vielä saanut omaa henkilökohtaista tunnuslukuasi eli PIN‑koodiasi, se voi johtua useista eri syistä:

Mahdollinen syy Tarkistettavat asiat Korjausohjeet
Tilisi ei edellytä PIN-koodia. Näkyykö AdSensen etusivulla PIN-koodia koskeva ilmoitus? Jos ei, odota, että tilisi saldo saavuttaa todennusrajan.
PIN-koodiasi ei vielä ole lähetetty. Onko kulunut viikko siitä, kun tilisi saldo saavutti todennusrajan Jos ei, odota vähintään viikko, että PIN-koodisi luodaan ja postitetaan sinulle.

Et ole odottanut riittävän kauan PIN-koodisi saapumista.

PIN-koodit saapuvat perille postitse usein neljän viikon kuluessa, mutta joissakin sijainneissa siihen voi mennä kauemmin.

Onko kulunut kolme viikkoa siitä, kun PIN-koodi lähetettiin sinulle?

Tarkista PIN-koodin luontiajankohta AdSensen etusivulla olevasta PIN-koodin todennuskortista.

Jos ei, odota vähintään kolme viikkoa, että PIN-koodisi saapuu. Jos et ole saanut PIN‑koodiasi kolmen viikon kuluessa, voit pyytää uutta PIN‑koodia.

Uusi PIN-koodi on täsmälleen sama kuin alkuperäinen PIN-koodi. Voit käyttää kaikkia saamiasi PIN-koodeja riippumatta siitä, mikä saapuu ensiksi.

Maksuosoite on virheellinen. Ovatko AdSense-tililläsi olevat maksuosoitteen tiedot oikein?

Jos eivät, korjaa AdSense-tililläsi oleva maksuosoite.

Kun olet päivittänyt osoitteesi, voit pyytää uutta PIN-koodia.

Huom. Tietyissä sijainneissa osoite on mahdollista todistaa virallisella asiakirjalla. Jos olet tällaisessa sijainnissa, näet AdSense‑tilisi etusivulla asiakirjan lähetysohjeet sisältävän ilmoituksen.