Vi anbefaler at du går til AdSense-siden din, der du finner personlig tilpasset informasjon om kontoen din som kan være nyttig for å lykkes med AdSense.

Veiledning for kodeimplementering

Sett inn annonsekode i AMP-versjonen av WordPress-nettsteder

Accelerated Mobile Pages (AMP) er et initiativ basert på åpen kildekode som gir en bedre nettopplevelse, med nettsteder som er raske, vakre og som gir gode inntekter. Finn ut mer om hvor nyttig det kan være for publisister å ta i bruk AMP.

Opprett en AMP-versjon av WordPress-nettstedet ditt

For å opprette en AMP-versjon av nettstedet ditt anbefaler vi at du bruker AMP for WordPress-programtillegget. AMP for WordPress er et programtillegg basert på åpen kildekode som Google har bidratt til.

Når du har installert og aktivert programtillegget, velger du en malmodus:

• Standard: Velg denne om du bare ønsker å ha en AMP-versjon av nettstedet ditt.
  • Transitional (Overgang): Velg denne hvis du ønsker å ha både en versjon med og en versjon uten AMP av nettstedet.
  • Reader (Leser): Velg denne hvis WordPress-temaet ditt ikke er AMP-kompatibelt.

Hvis WordPress-temaet ditt er AMP-kompatibelt, kan du velge mellom alle disse modusene. Hvis du vil teste AMP først, kan du starte med Transitional (Overgang). Etter testingen kan du når som helst bytte fra Transitional til Standard ved å gå til innstillingene for AMP for WordPress-programtillegget.

Hvis du trenger generell AMP-støtte, kan du gå til AMP-prosjektets Getting Support-side (Få støtte). Hvis du har spesifikke problemer med å bruke AMP for WordPress-programtillegget, kan du gi teamet beskjed om dette via brukerstøtteforumet for AMP for WordPress-programtillegget.

Improving your site performance through AMP

Sett inn annonsekode på AMP-sidene dine

Når du har opprettet AMP-nettstedet ditt, kan du vise annonser på AMP-sidene dine. Avhengig av hvilken malmodus du valgte i AMP for WordPress-programtillegget, er det forskjellige metoder du kan bruke til å sette inn annonsekoden. Hvis du ikke er kjent med koding, kan du eventuelt bruke et annonse-programtillegg eller et tema for å sette inn annonsekoden.

Metode for å sette inn annonsekode Standard Transitional (Overgang) Reader (Leser)
Advanced Ads-programtillegget

(for både automatiske annonser og annonseenheter)

Ferdig Ferdig Ferdig
Ad Inserter-programtillegget

(for både automatiske annonser og annonseenheter)

Ferdig Ferdig Ferdig
Insert Headers and Footers-programtillegget

(bare for automatiske annonser)

Ferdig Ferdig Ferdig
Genesis-temaer

(kun for automatiske annonser)

Ferdig Ferdig Avbryt
Merk: Hvis du har problemer med disse programtilleggene eller temaene, må du kontakte det aktuelle brukerstøtteforumet for å få hjelp.