Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Implementatiehandleiding voor code

Advertentiecode invoegen in de AMP-versie van uw WordPress-site

Accelerated Mobile Pages (AMP) is een open source-initiatief dat is bedoeld om internet te verbeteren, met sites die snel en mooi zijn en inkomsten genereren. Meer informatie over hoe AMP uitgevers kan helpen.

Een AMP-versie van uw WordPress-site maken

Als u een AMP-versie van uw site wilt maken, raden we u aan de plug-in AMP voor WordPress te gebruiken. AMP voor WordPress is een open source-plug-in waaraan Google heeft bijgedragen.

Nadat u de plug-in heeft geïnstalleerd en geactiveerd, kiest u de gewenste templatemodus:

• Standaard: kies deze optie als u alleen een AMP-versie van uw site wilt.
  • Transitioneel: kies deze optie als u zowel een AMP- als een niet-AMP-versie van uw site wilt.
  • Lezer: kies deze optie als uw WordPress-thema niet werkt met AMP.

Als uw WordPress-thema wel werkt met AMP, kunt u elke gewenste modus kiezen. Als u AMP eerst wilt testen, kunt u beginnen met Transitioneel. Na het testen kunt u op elk gewenst moment van Transitioneel overschakelen naar Standaard. Ga hiervoor naar uw instellingen voor de AMP-plugin voor WordPress.

Voor algemene AMP-ondersteuning bekijkt u de pagina Support van het AMP-project. Als u specifieke problemen heeft met de AMP-plug-in voor WordPress, kunt u het team hierover informeren via het supportforum voor de AMP-plug-in voor WordPress.

Improving your site performance through AMP

Advertentiecode toevoegen aan uw AMP-pagina's

Nadat u een AMP-site heeft gemaakt, kunt u advertenties weergeven op uw AMP-pagina's. Afhankelijk van de templatemodus die u heeft geselecteerd in de plug-in AMP voor WordPress, kunt u uw advertentiecode op verschillende methoden invoegen. Als u geen ervaring met coderen heeft, kunt u een advertentie-plug-in of een thema gebruiken om uw advertentiecode in te voegen.

Methode voor het invoegen van advertentiecode Standaard Transitioneel Lezer
Plug-in Advanced Ads

(voor zowel automatische advertenties als advertentieblokken)

Gereed Gereed Gereed
Plug-in Ad Inserter

(voor zowel automatische advertenties als advertentieblokken)

Gereed Gereed Gereed
Plug-in Insert Headers and Footers

(alleen voor automatische advertenties)

Gereed Gereed Gereed
Genesisthema's

(alleen voor automatische advertenties)

Gereed Gereed Annuleren
Opmerking: Ondervindt u problemen met deze plug-ins of thema's, neem dan contact op met het betreffende supportforum.