Koodin käyttöönotto-opas

Mainoskoodin lisääminen WordPress-sivuston AMP-versioon

Accelerated Mobile Pages (AMP) on avoimen lähdekoodin hanke, jonka tarkoituksena on parantaa internetiä luomalla sivustoja, jotka ovat nopeita, tyylikkäitä ja kaupallistettavia. Lue lisää siitä, miten AMP-sivut voivat auttaa julkaisijoita.

AMP-version luominen WordPress-sivustosta

Jos haluat luoda AMP-version sivustostasi, suosittelemme käyttämään AMP for WordPress ‑laajennusta. AMP for WordPress on avoimen lähdekoodin laajennus, jonka kehittämiseen Google on osallistunut.

Kun olet asentanut ja aktivoinut laajennuksen, valitse mallitila:

• Standard (Vakio): Valitse tämä, jos haluat luoda sivustostasi vain AMP-version.
  • Transitional (Siirtymä): Valitse tämä, jos haluat luoda sivustostasi sekä AMP- että ei-AMP-version.
  • Reader: Valitse tämä, jos WordPress-teemasi ei ole AMP-yhteensopiva.

Jos WordPress-teemasi on AMP-yhteensopiva, voit valita minkä tahansa näistä tiloista. Jos haluat testata AMP:tä ensin, voit aloittaa käyttämällä Transitional-tilaa. Testaamisen jälkeen voit milloin tahansa vaihtaa Transitional-tilasta Standard-tilaan AMP for WordPress ‑laajennuksen asetuksista.

Jos tarvitset yleistä AMP-tukea, käy AMP-hankkeen Getting Support ‑sivulla. Jos sinulla on erityisiä AMP for WordPress ‑laajennuksen käyttöön liittyviä ongelmia, voit ottaa yhteyttä tiimiin AMP for WordPress ‑laajennuksen tukifoorumin kautta.

Improving your site performance through AMP

Mainoskoodin lisääminen AMP-sivuille

Kun olet luonut AMP-sivustosi, voit aloittaa mainosten näyttämisen AMP-sivuillasi. AMP for WordPress ‑laajennuksessa valitsemasi mallitilan mukaan voit lisätä mainoskoodin eri menetelmien avulla. Jos et ole perehtynyt koodaukseen, voit lisätä mainoskoodin mainoslaajennuksen tai teeman avulla.

Mainoskoodin lisäystapa Standard Transitional Reader
Advanced Ads ‑laajennus

(Automaattiset mainokset ja mainosyksiköt)

Valmis Valmis Valmis
Ad Inserter ‑laajennus

(Automaattiset mainokset ja mainosyksiköt)

Valmis Valmis Valmis
Insert Headers and Footers ‑laajennus

(vain Automaattiset mainokset)

Valmis Valmis Valmis
Genesis-teemat

(vain automaattiset mainokset)

Valmis Valmis Peruuta
Huom. Jos sinulla on ongelmia näiden laajennusten tai teemojen käytössä, pyydä apua niitä koskevalta tukifoorumilta.