Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Merkveiligheid

De bron van het advertentiemateriaal identificeren (bèta)

Wanneer een advertentieovereenkomst wordt gevonden met de functie 'Afbeeldingen zoeken' van het Centrum voor advertentiebeoordeling, wordt de bron van het advertentiemateriaal weergegeven in de zoekresultaten.

Bekijk de onderstaande tabel voor meer informatie over elke ondersteunde, identificeerbare bron.

Ondersteunde bestandsindelingen Blokkeren Beperkingen
Ad Exchange

Alleen png

Opmerking: U moet een origineel png-bestand uploaden als u overeenkomsten van Ad Exchange wilt zien. Meer informatie

Klik op Blokkeren om deze instantie van de advertentieovereenkomst te blokkeren.

U kunt ook meer informatie over de advertentieovereenkomst bekijken, waaronder het netwerk dat het advertentiemateriaal heeft weergegeven, door op de advertentie in de resultaten te klikken.

Png-richtlijnen bekijken

Png-bestanden gebruiken om de bron van het advertentiemateriaal te identificeren

Volg deze richtlijnen om ervoor te zorgen dat uw afbeelding kan worden gebruikt om bronnen van advertentiemateriaal nauwkeurig te identificeren:

• Upload een origineel png-bestand.
  • Pas het screenshot niet aan nadat dit is gemaakt. U kunt het screenshot echter wel bijsnijden tot het advertentieformaat, zolang de volledige advertentie nog zichtbaar is.
  • Converteer een afbeelding niet naar een png-bestand (d.w.z. een jpg-bestand opslaan als een png-bestand).

Screenshots die op Android-apparaten worden gemaakt, worden automatisch opgeslagen als een png-bestand.

Voor screenshots die op iOS-apparaten worden gemaakt, volgt u de volgende stappen om deze op te slaan als een png-bestand:

1. Maak een screenshot.
  2. Klik op Opslaan in foto's.
  3. Open de app 'Foto's' en klik op het screenshot.
  4. Klik in het screenshot op Delen.
  5. Selecteer de e-mail-app.
  6. Verzend de afbeelding naar uzelf en selecteer Werkelijk formaat voor het afbeeldingsformaat, waarna de afbeelding wordt verzonden als een png-bestand. Als u andere formaten dan Werkelijk formaat verzendt, worden deze verzonden als een jpg-bestand.