Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Brandsikkerhed

Sådan finder du kilden til annoncematerialet (beta)

Når der bliver fundet et annoncematch ved hjælp af billedsøgning i Center for annoncegennemgang, vises kilden til annoncematerialet i søgeresultaterne.

Du kan se nærmere oplysninger om hver enkelt understøttet identificerbar kilde i tabellen nedenfor.

Understøttede filformater Sådan blokerer du dem Begrænsninger
AdX (Ad Exchange)

Kun PNG

Bemærk! Du skal uploade en original PNG-fil for at få match fra AdX (Ad Exchange). Få flere oplysninger.

Klik på Bloker for at blokere denne annoncematchforekomst.

Du kan også klikke på annoncen i resultaterne for at se flere oplysninger om annoncematchet, bl.a. oplysninger om, hvilket netværk annoncematerialet blev vist på.

Læs retningslinjerne for PNG-filer.

Brug PNG-filer til at finde kilden til annoncematerialet

Følg disse retningslinjer for at sikre dig, at dit billede kan bruges til præcis identifikation af kilder til annoncemateriale:

• Upload en original PNG-fil
  • Undlad at redigere screenshottet efterfølgende (du må gerne beskære det, så det kun er annoncen, der kan ses, men hele annoncen skal være synlig)
  • Undlad at konvertere et billede til formatet PNG (dvs. gemme en JPG-fil som en PNG-fil)

Screenshots, der er taget på Android-enheder, gemmes automatisk i formatet PNG.

Hvis du tager et screenshot på en iOS-enhed, skal du følge denne fremgangsmåde for at gemme det som en PNG-fil:

1. Tag et screenshot.
  2. Tryk på Arkiver til Fotos.
  3. Åbn appen Fotos, og tryk på screenshottet.
  4. Tryk på Del på screenshottet.
  5. Vælg appen Mail.
  6. Send billedet til dig selv, og vælg Faktisk størrelse som billedstørrelse. Når du vælger denne mulighed, sendes billedet som en PNG-fil. Hvis du vælger en anden mulighed end Faktisk størrelse, sendes billedet som en JPG-fil.