Sääntörikkomukset

Tietoja Käytäntökeskuksesta

Käytäntökeskuksesta näet tarkat tiedot ongelmista, jotka voivat rajoittaa mainosten näyttöä sivustoillasi, sivuston osioissa tai sivuilla, sekä ohjeet mainosten näyttöä koskevien ongelmien ratkaisemiseen ja tarkistuksen pyytämiseen muutosten tekemisen jälkeen.

Voit siirtyä Käytäntökeskukseen kirjautumalla AdSense-tilillesi ja klikkaamalla Tili ja sitten Käytäntökeskus.

Käytäntökeskuksesta näet

Ongelmia sisältävät sivustot

Käytäntökeskuksen pääsivulta näet yleiskatsauksen sivustoista, joihin ongelma vaikuttaa. Ongelmia sisältävät sivustot ‑osiosta taas näet seuraavat tiedot:

• Sivusto: Tämä on sivusto, johon sanktio on kohdistettu.
  • Korjattavat: Tästä näet, onko sinun tehtävä jotain sanktion vuoksi. Sarakkeessa lukee "Kyllä", jos sanktio johtuu sääntörikkomuksesta.
  • Ongelmia sisältävät sivut: Tästä näet ongelmia sisältävien sivujen määrän.
  • Sivuston tila: Tästä näet ongelmia sisältävän sivuston tilan, eli onko sivusto saanut varoituksen, onko mainosten näyttöä rajoitettu sivustolla vai onko mainosten näyttö poistettu sillä kokonaan käytöstä.
  • Edellisen rikkomushavainnon päivämäärä: Tämä on päivämäärä, jolloin viimeisin sanktio kohdistettiin sivustoon.

Klikkaa sivuston vierestä ja sitten, niin näet lisätietoja mainosten näyttöön vaikuttavista ongelmista ja ohjeet niiden korjaamiseen.

Vinkki: Jos haluat lisätietoja sanktioista ja niiden korjaamisesta, lue artikkeli Mainosten näyttöön vaikuttavien ongelmien ratkaiseminen Käytäntökeskuksessa.