Käytännöt

Käytäntökeskuksen yleiskatsaus

Käytäntökeskus on työkalu, joka auttaa sinua noudattamaan ohjelmakäytäntöjä. Käytäntökeskuksen avulla voit löytää, ymmärtää ja ratkaista ongelmia, jotka vaikuttavat mainosten näkymiseen sivustoillasi.

Pääset Käytäntökeskukseen kirjautumalla AdSense-tilillesi ja klikkaamalla Käytäntökeskus.

Käytäntökeskuksesta voit nähdä

• sivustot, joilla on mainosten näkymiseen vaikuttavia ongelmia (tähän sisältyvät myös tapaukset, joissa mainospyyntöjä tulee sivuiltasi, jotka on upotettu ongelmia sisältäville sivustoille)
  • tietoa ongelmista, esimerkiksi ongelmien kuvaukset ja kuvakaappaukset (jos saatavilla)
  • ohjeet sivuston tarkastuksen pyytämiseen ongelmien ratkaisemisen jälkeen.
Policy Center Overview

Käytäntökeskuksen käyttäminen

Käytäntökeskuksen avulla voit seurata sivustosi mahdollisia käytäntöongelmia sekä tilisi yleistä toimivuutta. Jos havaitsemme millä tahansa sivustollasi käytäntöongelmia tai muita ongelmia, saat siitä ilmoituksen Käytäntökeskukseen ja sähköpostitse.

Kun siirryt Käytäntökeskukseen, näet kaikki sivustot, joihin ongelmat vaikuttavat. Ongelmat on lajiteltu automaattisesti sen mukaan, kuinka moneen mainospyyntöön ne vaikuttavat. Voit lajitella ne myös sivuston nimen, tilan, ongelman tyypin tai ilmoituspäivän mukaan. Voit lajitella ongelmat minkä tahansa edellä mainitun kategorian mukaan klikkaamalla kategorian nimeä.

Klikkaa Lataa CSV ja valitse Lataa kaikki kohteet tai Lataa suodatettu näkymä, niin voit luoda CSV-tiedoston, jossa on tietoa ongelmia sisältävistä sivustoistasi.

Esimerkki Google AdSensen Käytäntökeskuksesta

Käytäntökeskuksen pääsivun yläosasta voit katsoa yhteenvedon tilisi yleisestä toimivuudesta. Yhteenvedossa kerrotaan, kuinka moneen sivustoon ongelmat vaikuttavat, kuinka monella ongelmalla on Korjattavat-merkintä, kuinka suurta osaa mainospyynnöistäsi on rajoitettu ja kuinka suuri osa mainospyynnöistäsi on estetty. Voit suodattaa ongelmat näiden kategorioiden mukaan klikkaamalla kategorioita.

Voit myös nähdä, miten suurelle osalle tilin liikenteestä mainokset näkyvät ilman rajoituksia. Huomaa, että klikkaamalla kyseistä numeroa et voi luoda suodatinta, koska suodattimet ovat käytettävissä vain ongelmia sisältävien sivustojen yhteydessä.

Jos haluat lisätietoja luettelossa näkyvistä ongelmista, klikkaa Toiminto-sarakkeesta Korjaa. Näin pääset Ongelman tiedot ‑sivulle, joka sisältää ongelman kuvauksen sekä ohjeet sen ratkaisemiseen.