Parannuksia responsiivisiin mainosyksiköihin

13. syyskuuta 2019

21.8.2019 teimme parannuksia responsiivisten mainosyksiköiden koonmuutto-ominaisuuksiin, jotta ne toimisivat entistäkin paremmin tietokoneilla. Lisäksi teimme responsiivisista mainosyksiköistä aiempaa joustavampia ottamalla käyttöön lisää eri kokojen yhdistelmiä kaikilla laitetyypeillä.

Näiden muutosten myötä responsiiviset mainosyksiköt voivat muuttaa sen HTML-pääsäilön (esim. <div>) kokoa, johon ne on sijoitettu. Näin ne voivat automaattisesti mukautua kaikkiin julkaisijoiden sivuilla oleviin mainoskokoihin.

Huomaathan kuitenkin, ettei responsiivisia mainosyksiköitä kannata sijoittaa säilöön, jonka korkeus on kiinteä tai rajoitettu. (Katso lisätietoja teknisistä huomautuksista.) Jos responsiiviset mainosyksikkösi näkyvät joillakin laitteilla tai selaimilla korkeampina kuin toisilla, tämä saattaa johtua siitä, että yksiköt on sijoitettu säilöön, jolla on kiinteä tai rajoitettu korkeus.

Jos haluat rajoittaa Responsiivisten mainostesi korkeutta, sinun on muokattava responsiivista mainoskoodia. Alla olevassa esimerkissä havainnollistetaan, kuinka voit muokata responsiivista mainoskoodia ja määrittää mainosyksikön kiinteäksi korkeudeksi 90 pikseliä ja muuttuvaksi leveydeksi 400–970 pikseliä.

<ins class="adsbygoogle"
   style="display:inline-block;min-width:400px;max-width:970px;width:100%;height:90px"
   data-ad-client="ca-pub-1234"
   data-ad-slot="5678"></ins>
<script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-1234" crossorigin="anonymous"></script>
<script>(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});</script>

Jos haluat katsoa lisää esimerkkejä ja muita edistyneitä käyttötapoja, lue artikkeli Responsiivisen mainoskoodin muokkaaminen.