Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account kunt vinden waarmee u het maximale uit AdSense kunt halen.

Sitebeheer

Uw site is inactief

Als uw site gedurende ten minste vier maanden geen advertenties heeft weergegeven, wordt de site als inactief beschouwd. Wanneer dit gebeurt, ziet u een melding in uw account en heeft u een maand de tijd om opnieuw advertenties weer te geven. Als uw site langer dan vijf maanden inactief blijft, moet de site opnieuw worden beoordeeld. Uw inactieve site wordt vermeld op de pagina Sites.

Opmerking: Voordat u een beoordeling aanvraagt, moet u ervoor zorgen dat u de AdSense-code op uw site heeft geplaatst en dat deze voldoet aan het Programmabeleid van AdSense.

Als u andere AdSense-producten gebruikt

Meldingen voor inactieve sites zijn alleen van toepassing op AdSense voor content. Advertenties van eventuele andere AdSense-producten die u gebruikt (bijv. AdSense voor zoeken, AdSense voor games of AdSense voor video) worden hierdoor niet beïnvloed en u hoeft daarvoor dus niets te doen. Als u later besluit dat u advertenties van AdSense voor content wilt weergeven, moet uw site opnieuw worden beoordeeld.

Een beoordeling aanvragen voor een inactieve site

1. Log in op uw AdSense-account.
  2. Klik op Sites.
  3. Klik op Pijl-omlaag naast uw inactieve site.
  4. Klik op Details weergeven.
  5. Bevestig dat u de AdSense-code op uw site heeft geplaatst. Meer informatie over hoe u advertentiecode kunt plakken vindt u in onze implementatiehandleiding voor code.
  6. Klik op Beoordeling aanvragen.

We controleren of uw site gereed is om advertenties weer te geven.

Tip: Zorg ervoor dat u de code plaatst op elke pagina waarop u advertenties wilt weergeven. Nadat onze controles zijn voltooid, kunnen er opnieuw advertenties worden weergegeven op uw site. Meer informatie over het instellen van advertenties op uw site.