Sivustojen hallinta

Sivusto ei ole aktiivinen

Jos sivustollasi ei ole näytetty mainoksia vähintään neljään kuukauteen, sen katsotaan olevan ei-aktiivinen. Tällöin näet ilmoituksen tililläsi, ja sinulla on kuukausi aikaa aloittaa mainosten näyttäminen uudelleen. Jos sivusto pysyy ei-aktiivisena yli viisi kuukautta, se on tarkistettava uudelleen. Näet ei-aktiivisen sivustosi Sivustot-sivulta.

Huom. Ennen kuin pyydät tarkastusta, varmista, että olet lisännyt AdSense-koodin sivustolle ja että sivusto on AdSense-ohjelmakäytäntöjen mukainen.

Jos käytät muita AdSense-tuotteita

Ilmoitukset ei-aktiivisista sivustoista koskevat vain AdSense for Content- ja AdSense for Search ‑ohjelmaa. Jos käytät jotakin muuta AdSense-tuotetta, ilmoitukset eivät vaikuta mainoksiisi eikä sinun tarvitse tehdä mitään. Jos päätät käyttää AdSense for Content ‑mainoksia myöhemmin, sivustosi on tarkastettava uudelleen.

Ei-aktiivisen sivuston tarkastuksen pyytäminen

1. Kirjaudu AdSense-tilillesi.
  2. Klikkaa Sivustot.
  3. Klikkaa ei-aktiivista sivustoasi sivustolistasta.
  4. Vahvista, että olet lisännyt AdSense-koodin sivustolle. Lisätietoa mainoskoodin liittämisestä on koodin käyttöönotto-oppaassa.
  5. Valitse Seuraava.
  6. Klikkaa Pyydä tarkastusta.

Tarkistamme, onko sivustosi valmis mainontaan.

Vinkki: Varmista, että olet lisännyt koodin kaikille sivuille, joilla haluat mainosten näkyvän. Kun tarkistukset on tehty, sivustollasi voi taas näkyä mainoksia. Lue lisää mainosten ottamisesta käyttöön sivustolla.