Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Desglossament per mètodes d'emplaçament

Indica com s'ha emplaçat l'anunci a la pàgina; per exemple, si s'ha col·locat en un bloc d'anuncis que heu posicionat manualment a la pàgina o si AdSense l'ha emplaçat automàticament a la pàgina. Aquest desglossament us permet comparar el rendiment dels blocs d'anuncis amb el dels anuncis emplaçats automàticament.

Valors

• Bloc d'anuncis
  • Anuncis automàtics
  • Altres

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.