«Reklamene som ble vist»-dimensjonen

Dette er annonsetypen som faktisk ble vist på nettstedet ditt. Hvis du for eksempel har konfigurert en annonseenhet for visning av bannerannonser, kan du ved hjelp av denne dimensjonen se nøyaktig hvilke typer bannerannonser som ble vist i annonseenheten, som for eksempel animerte bildeannonser eller HTML5-annonser.

Avhengig av annonseoppsettet ditt kan det forespurte annonseformatet inneholde ulike annonsetyper. Tenk deg at du har konfigurert en annonseenhet for visning av bannerannonser. I annonseenheten kan det vises forskjellige typer bannerannonser, for eksempel animerte bildeannonser eller HTML5-annonser. Med Formatene det ble bedt om-dimensjonen kan du se annonseformatene i forespørselen fra nettstedet ditt.

Verdier

• Tekstannonse
  • Bildeannonse
  • Animert bilde
  • HTML5-annonse
  • Utvidbar annonse
  • Videoannonse (omfatter alle typer videoannonser)
  • Integrert annonse (omfatter enheter med relevant innhold som inneholder annonser)
  • Anbefaling for nettstedet (dvs. enheter med relevant innhold som ikke inneholder annonser)
  • Linkenhet
  • Annen

Tidligere verdier

Hvis du genererer rapporter på bakgrunn av data fra før 17. juni 2019, ser du disse tidligere verdiene:

• Tekstannonse
  • Bildeannonse
  • Animert bilde
  • Flash-annonse
  • HTML5-annonse
  • Utvidbar annonse
  • Videoannonse (omfatter alle typer videoannonser)
  • Integrert/Annonse
  • Integrert annonse/Relevant innhold/Med annonser
  • Integrert annonse/Relevant innhold/Uten annonser
  • Linkenhet
  • Annen

Vær oppmerksom på at vi bruker «/» i navnene på relaterte annonsetyper.