Vi anbefaler at du går til AdSense-siden din, der du finner personlig tilpasset informasjon om kontoen din som kan være nyttig for å lykkes med AdSense.

Informasjon om reklamene som ble vist

Dette er annonsetypen som faktisk ble vist på nettstedet ditt. Hvis du for eksempel har konfigurert en annonseenhet for visning av bannerannonser, kan du ut fra denne informasjonen se nøyaktig hvilke typer bannerannonser som ble vist i annonseenheten, for eksempel animerte bildeannonser eller HTML5-annonser.

Avhengig av annonseoppsettet ditt kan det forespurte annonseformatet inneholde ulike annonsetyper. Sett at du har konfigurert en annonseenhet for visning av bannerannonser. I annonseenheten kan det vises forskjellige typer bannerannonser, for eksempel animerte bildeannonser eller HTML5-annonser. Ut fra informasjonen om formatene det ble bedt om, kan du se annonseformatene i forespørselen fra nettstedet ditt.

Verdier

• Tekstannonse
  • Bilde
  • Shopping
  • Animert bilde
  • HTML5-annonse
  • Utvidbar annonse
  • Video (omfatter alle typer videoannonser)
  • Integrert annonse
  • Anbefaling for nettstedet
  • Linkenhet
  • Annet
Merk: Vi bruker «/» i navnene på relaterte annonsetyper.