Näkyneet mainosaineistot ‑erittely

Tästä erittelystä näet, minkä tyyppinen mainos sivustollasi on näkynyt. Jos olet esimerkiksi määrittänyt mainosyksikön pyytämään Display-mainoksia, voit tarkistaa tästä erittelystä, millaisia Display-mainoksia mainosyksikössä on näkynyt (esim. animoituja kuvamainoksia tai HTML5-mainoksia).

Mainosasetuksistasi riippuen pyydetyn mainosmuodon kohdalla saattaa näkyä erityyppisiä mainoksia. Oletetaan esimerkiksi, että olet määrittänyt mainosyksikön pyytämään Display-mainoksia. Tällöin mainosyksikössä saattaa näkyä erilaisia Display-mainoksia, kuten animoituja kuvamainoksia tai HTML5-mainoksia. Voit tarkistaa Pyydetyt muodot ‑erittelystä, mitä mainosmuotoa sivustosi on pyytänyt.

Arvot

• Teksti
  • Kuva
  • Animoitu kuva
  • HTML5
  • Laajennettava
  • Video (sisältää kaikentyyppiset videomainokset)
  • Natiivimainos
  • Sivustosuositus
  • Linkkiyksikkö
  • Muu
Huom. Käytämme toisiinsa liittyvien mainostyyppien nimeämisessä kauttaviivaa (/).