Näytetyt mainosaineistot ‑ulottuvuus

Tämä ulottuvuus kertoo, minkä tyyppinen mainos sivustollasi näytettiin. Jos olet esimerkiksi määrittänyt mainosyksikön pyytämään Display-mainoksia, voit tarkistaa tämän ulottuvuuden avulla, millaisia Display-mainoksia mainosyksikössä näytettiin (esim. Animoituja kuvamainoksia tai HTML5-mainoksia).

Mainosasetuksistasi riippuen pyydetyn mainosmuodon kohdalla saatetaan näyttää erityyppisiä mainoksia. Oletetaan esimerkiksi, että olet määrittänyt mainosyksikön pyytämään Display-mainoksia. Tällöin mainosyksikössä saatetaan näyttää erilaisia Display-mainoksia, kuten Animoituja kuvamainoksia tai HTML5-mainoksia. Pyydetyt muodot ‑ulottuvuuden avulla voit tarkistaa, mitä muotoa sivustosi on pyytänyt.

Arvot

• Teksti
  • Kuva
  • Animoitu kuva
  • HTML5
  • Laajennettava
  • Video (sisältää kaikentyyppiset Videomainokset)
  • Natiivimainos (sisältää Osuvan sisällön, jossa on mainoksia)
  • Sivustosuositus (Osuva sisältö, jossa ei ole mainoksia)
  • Linkkiyksikkö
  • Muu

Aiemmat arvot

Jos luot raportin, jonka data on peräisin ajalta ennen 17.6.2019, näet nämä aiemmat arvot:

• Teksti
  • Kuva
  • Animoitu kuva
  • Flash
  • HTML5
  • Laajennettava
  • Video (sisältää kaikentyyppiset Videomainokset)
  • Natiivi/Mainos
  • Natiivi/Osuva sisältö/Mainoksia
  • Natiivi/Osuva sisältö/Ei mainoksia
  • Linkkiyksikkö
  • Muu

Huomaa, että käytämme toisiinsa liittyvien mainostyyppien nimeämisessä kauttaviivaa (/).