Vi anbefaler at du går til AdSense-siden din, der du finner personlig tilpasset informasjon om kontoen din som kan være nyttig for å lykkes med AdSense.

Annonser for søk

Med betinget stil kan du bruke en rekke stiler for søkeannonser på søkeresultatsider

Alle stiler for søkeannonser har en standard stil. Denne stilen er den samme som den som brukes på sidene der den aktuelle stil-ID-en er angitt. Hvis du bruker betinget stil, kan du imidlertid benytte deg av andre stiler enn bare standardstilen.

Med betinget stil kan du bruke ulike stiltyper på søkeresultatsidene som vises på ulike plattformer, og også på bare deler av enkeltsider. Du kan for eksempel velge å bruke to ulike annonsestiler i annonsene du viser på henholdsvis mobil og datamaskiner.

Med stilregler kan du definere de tilfellene der du vil bruke betinget stil. Du kan opprette stilregler for plattformer (mobil, datamaskiner osv.) og/eller annonsebeholdere. Tenk deg at du har en stil (mobilestyle1) du vil bruke når annonsebeholderen din (afscontainer1) vises på mobil. Da må du opprette en stilregel i et format som dette: Bruk mobilestyle1 hvis plattformen er mobile og beholder-ID-en er afscontainer1.

Slik kan du konfigurere betingede stiler

1. Logg på AdSense-kontoen din.
  2. Klikk på Annonser for søk og deretter Stiler for søkeannonser.
  3. Klikk på Endre Rediger ved siden av stilen som reglene skal gjelde for.
  4. Klikk på knappen for betinget stil Conditional styles icon.
  5. Klikk på + Legg til betinget stil i «Betinget stil»-panelet.
  6. Gi stilen et navn.
  7. Opprett en stilregel ved å velge ønsket plattform, og oppgi eventuelt en beholder-ID.
    Tips: Hvis du vil at den betingede stilen skal brukes i alle beholderne på siden, unntatt de som denne ID-en er målrettet mot i andre betingede stiler, kan du la feltet for beholder-ID stå tomt.
  8. Klikk på Lagre. Hvis du har endret stilen til denne regelen, må du også velge hvordan du vil lagre endringene.

Endre stilregelen for betingede stiler

1. Logg på AdSense-kontoen din.
  2. Klikk på Annonser for søk og deretter Stiler for søkeannonser.
  3. Klikk på Endre Rediger ved siden av den betingede stilen du vil endre.
  4. Klikk på knappen for betinget stil Conditional styles icon.
  5. Finn den betingede stilen du vil endre, i «Betinget stil»-panelet.
  6. Klikk på Mer Mer etterfulgt av Endre.
  7. Endre stilregelen slik du måtte ønske.
  8. Klikk på Lagre.
  9. Klikk på Lagre for å bekrefte valget.
    Merk: Når du oppdaterer en stilregel, har dette umiddelbar innvirkning på alle søkeannonsene som har denne stilen.

Slett betingede stiler

1. Logg på AdSense-kontoen din.
  2. Klikk på Annonser for søk og deretter Stiler for søkeannonser.
  3. Klikk på Endre Rediger ved siden av den betingede stilen du vil slette.
  4. Klikk på knappen for betinget stil Conditional styles icon.
  5. Finn den betingede stilen du vil slette, i «Betinget stil»-panelet.
  6. Klikk på Mer Mer etterfulgt av Slett.
  7. Klikk på Slett for å bekrefte valget.
    Merk: Når du sletter en betinget stil, har dette umiddelbar innvirkning på alle søkeannonsene som har denne stilen.