Notifikation

Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Annoncer til søgning

Brug betinget layout for at anvende flere layoutstile for søgeannoncer på dine søgeresultatsider

Alle layoutstile for søgeannoncer har et standardlayout. Det er det layout, der anvendes på de sider, hvor id'et for layoutet for tilpassede søgeannoncer er angivet. Du kan dog anvende et andet layout i stedet for standardlayoutet ved at bruger et betinget layout.

Ved at bruge et betinget layout kan du anvende forskellige layouts på dine søgeresultatsider på forskellige platforme og på dele af en enkelt side. Du kan f.eks. anvende forskellige layouts på dine annoncer, afhængigt af om de vises på en computer eller en mobilenhed.

Du bruger layoutregler til at angive, hvor det betingede layout skal anvendes. Du kan oprette layoutregler for platforme (computer, mobil osv.) og/eller annoncecontainere. Lad os f.eks. antage, at du har et layout (mobiltlayout1), som du vil anvende, når din annoncecontainer (afscontainer1) vises på mobilenheder. I det tilfælde skal du oprette en layoutregel som følgende: Anvend mobiltlayout1, hvis platformen er mobil, og container-id'et er afscontainer1.

Sådan konfigurerer du et betinget layout

1. Log ind på din AdSense-konto.
  2. Klik på Annoncer til søgning, derefter Søgestile.
  3. Klik på Rediger Rediger ud for det layout, du vil anvende regler for.
  4. Klik på knappen for betinget layout Conditional styles icon.
  5. Klik på + Tilføj betinget layout i panelet "Betinget layout".
  6. Angiv et navn på det betingede layout.
  7. Opret en layoutregel ved at vælge en platform og (valgfrit) angive et container-id.
    Tip! Hvis det betingede layout skal gælde for alle containere på siden, undtagen dem, der allerede er angivet ved hjælp af id'er fra andre betingede layouts, skal du lade feltet Container-id være tomt.
  8. Klik på Gem. Hvis du har ændret layout for denne regel, vil du også blive bedt om at vælge, hvordan du vil gemme den.

Rediger layoutreglen for et betinget layout

1. Log ind på din AdSense-konto.
  2. Klik på Annoncer til søgning, derefter Søgestile.
  3. Klik på Rediger Rediger ud for layoutet med det betingede layout, du vil redigere.
  4. Klik på knappen for betinget layout Conditional styles icon.
  5. Find det betingede layout, du vil redigere, i panelet "Betinget layout".
  6. Klik på Mere Mere og så Rediger.
  7. Rediger layoutreglen.
  8. Klik på Gem.
  9. Klik på Gem for at bekræfte.
    Bemærk! Når du opdaterer en layoutregel, påvirker det øjeblikkeligt alle de søgeannoncer, der bruger dette layout.

Slet et betinget layout

1. Log ind på din AdSense-konto.
  2. Klik på Annoncer til søgning, derefter Søgestile.
  3. Klik på Rediger Rediger ud for layoutet med det betingede layout, du vil slette.
  4. Klik på knappen for betinget layout Conditional styles icon.
  5. Find det betingede layout, du vil slette, i panelet "Betinget layout".
  6. Klik på Mere Mere og så Slet.
  7. Klik på Slet for at bekræfte.
    Bemærk! Når du sletter et betinget layout, påvirker det øjeblikkeligt alle de søgeannoncer, som bruger dette layout.