Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Annonsenheter

Skapa en multiplex-annonsenhet

Så här skapar du en ny multiplex-annonsenhet:

1. Logga in på ditt AdSense-konto.
  2. Klicka på Annonser.
  3. Klicka på Efter annonsenhet.
  4. Välj multiplex-annonser.
  5. Ge multiplex-annonsenheten ett namn.
  6. Välj en annonsstorlek under Annonsstorlek.
    Obs!
    • Vi rekommenderar att du använder en responsiv layout. Responsiva layouter ändras beroende på behållarens bredd och skärmstorleken (till exempel på en mobil enhet, dator eller surfplatta). Använd förhandsgranskning för att se hur din multiplex-annonsenhet förändras i olika storlekar.
    • Om du använder en anpassad storlek rekommenderar vi att du väljer bildförhållandet 2:1 för en horisontell layout eller 1:2 för en vertikal layout. Vi rekommenderar inte traditionella bannerannonsstorlekar som 728 × 90 för multiplex-annonsenheter. Varken höjd eller bredd på den anpassade storleken får överstiga 1 200 pixlar, och endast ett av måtten kan vara större än 600 pixlar.
  7. Uppdatera färgerna och teckensnitten i avsnittet Annonsformat så att de matchar din webbplats.
  8. Klicka på Skapa.
  9. Kopiera och klistra in annonskoden i HTML-källkoden för sidorna på din webbplats.

Se resultat från dina multiplex-annonser

Så här spårar du intäkter som genererats genom multiplex-annonser:

1. Öppna sidan Rapporter i AdSense.
  2. Skapa rapporten Annonsenheter och lägg till fördelningen Begärt format.