Mainosyksiköt

Multiplex-mainosyksikön luominen

Näin luot uuden Multiplex-mainosyksikön:

1. Kirjaudu AdSense-tilillesi.
  2. Klikkaa Mainokset.
  3. Valitse Mainosyksikön mukaan.
  4. Valitse Multiplex-mainokset.
  5. Lisää Multiplex-mainosyksikölle nimi.
  6. Valitse Mainoskoko-osiosta asetteluun sopiva mainoskoko.
    Hyvä huomata:
    • Suosittelemme käyttämään responsiivista asettelua. Responsiivinen asettelu muuttuu säilön leveyden ja näytön koon mukaan (esim. mobiililaite, tietokone tai tabletti). Esikatselusta näet, miten Multiplex-mainosyksikkö muuttuu erikokoisissa näytöissä.
    • Jos käytät omavalintaista kokoa, suosittelemme valitsemaan mainoskoon, jonka leveyden ja korkeuden suhde on vaakasuuntaisessa asettelussa 2:1 tai pystysuuntaisessa asettelussa 1:2. Emme suosittele käyttämään Multiplex-mainoksille perinteisten bannerimainosten kokoa (esim. 728 x 90). Huomaa, että omavalintaisen koon korkeus ja leveys saavat olla enintään 1 200 pikseliä ja vain yksi mitta saa olla suurempi kuin 600 pikseliä.
  7. Muuta Mainostyyli-osion värit ja fontit vastaamaan sivuston ulkoasua.
  8. Klikkaa Luo.
  9. Kopioi mainoskoodi ja liitä se sivuston sivujen HTML-lähdekoodiin.

Seuraa Multiplex-mainosten tuloksia

Näin voit seurata Multiplex-mainoksista saatuja tuloja:

1. Siirry AdSensessa Raportit-sivulle.
  2. Luo Mainosyksiköt-raportti ja lisää Pyydetty muoto ‐erittely.