Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Annonceenheder

Opret en Multiplex-annonceenhed

Sådan opretter du en ny Multiplex-annonceenhed:

1. Log ind på din AdSense-konto.
  2. Klik på Annoncer.
  3. Klik på Efter annonceenhed.
  4. Vælg Multiplex-annoncer.
  5. Navngiv Multiplex-annonceenheden.
  6. Vælg en annoncestørrelse, der passer til dit layout, i sektionen "Annoncestørrelse".
    Bemærkninger:
    • Vi anbefaler, at du bruger et responsivt layout. Et responsivt layout ændrer sig i henhold til containerens bredde og skærmens størrelse (alt efter om annoncerne vises på en mobilenhed, en computer, en tablet osv.). Brug forhåndsvisningen til at se, hvordan Multiplex-annonceenheden ændres i henhold til containerens og/eller skærmens størrelse.
    • Hvis du bruger en tilpasset størrelse, anbefaler vi, at du vælger en annoncestørrelse med et bredde:højde-forhold på cirka 2:1 til et vandret layout eller 1:2 til et lodret layout. Vi fraråder brug af traditionelle bannerannoncestørrelser, f.eks. 728 x 90, til Multiplex-annoncer. Bemærk! Din annonceenhed med tilpasset størrelse må ikke fylde mere end 1.200 pixels, hverken i højden eller bredden, og kun ét af målene må være større end 600 pixels.
  7. Opdater farverne og skrifttyperne, så de matcher dit websites udseende, i sektionen "Annoncelayout".
  8. Klik på Opret.
  9. Kopiér annoncekoden, og indsæt den i HTML-kildekoden på siderne på dit website.

Se, hvor effektive dine Multiplex-annoncer er

Sådan sporer du den omsætning, der genereres via dine Multiplex-annoncer:

1. Gå til siden Rapporter i AdSense.
  2. Opret rapporten "Annonceenheder", og tilføj oversigten "Format, der er anmodet om".