Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Implementatiehandleiding voor code

Over de AdSense-code

AdSense-code is de naam van het HTML-fragment dat u op uw site plaatst voor automatische advertenties en een reeks andere AdSense-functies. Als u meer uit AdSense wilt halen, plaatst u de AdSense-code op elke pagina van uw site. Bekijk meer informatie over hoe u de AdSense-code ophaalt.

Tip: Gebruikt u WordPress? Krijg hulp bij het toevoegen van AdSense-code.

Beperkingen