Ilmoitus

Käy Omalla AdSense-sivulla, jolta löydät räätälöityjä tietoja tilistäsi. Niiden avulla voit saada parhaan mahdollisen hyödyn AdSensesta.

Koodin käyttöönotto-opas

AdSense-koodi

AdSense-koodi on sivustolle lisättävä HTML-koodinpätkä, jonka avulla saat käyttöösi Automaattiset mainokset ja muita AdSense-ominaisuuksia. Saat parhaan mahdollisen hyödyn AdSensesta, kun lisäät AdSense-koodin kullekin sivustosi sivulle. Näin saat AdSense-koodin.

Vinkki: Käytätkö WordPressiä? Katso ohjeet AdSense-koodin lisäämiseen.

Rajoitukset

Oliko tästä apua?

Miten sivua voisi parantaa?
Haku
Tyhjennä haku
Sulje haku
Päävalikko
7209641026701749274
true
Ohjekeskushaku
true
true
true
true
true
157
false
false