Notifikation

Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Vejledning til implementering af kode

Om AdSense-koden

"AdSense-koden" er navnet på det HTML-kodestykke, som du placerer på dit website for at få automatiske annoncer og en række andre AdSense-funktioner. Du får mest muligt ud af AdSense ved at placere AdSense-koden på alle sider på dit website. Se, hvordan du henter AdSense-koden.

Tip! Er du WordPress-bruger? Få hjælp til at tilføje AdSense-koden.

Begrænsninger