Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Annonceenheder

Opret en InArticle-annonceenhed

Sådan opretter du en InArticle-annonceenhed:

1. Log ind på din AdSense-konto.
  2. Klik på Annoncer.
  3. Klik på Efter annonceenhed.
  4. Klik på InArticle-annoncer.
  5. Giv din InArticle-annonceenhed et navn.
    Vi anbefaler, at du giver navnene på dine InArticle-annonceenheder præfikset "Native" eller noget lignende, der kan hjælpe dig med at spore deres effektivitet.
  6. Tilpas din annonce, så den matcher dit indhold. Få flere oplysninger under Indstillinger for InArticle-annoncer.
  7. Test, hvordan din annonce bliver vist på forskellige skærmstørrelser, ved at ændre containerbredden i forhåndsvisningsområdet. Du ændrer bredden ved at trække i håndtaget.

Bemærk, at InArticle-annoncer som standard er responsive.

8. Klik på Gem og hent kode.
  9. Kopiér annoncekoden til din InArticle-annonce, og indsæt den i HTML-koden på siden på dit website. Vi foreslår, at du placerer koden to afsnit under starten af artiklen.

Der går normalt kun nogle minutter, før annoncer vises på siden. Der kan dog gå helt op til en time.

Vigtigt! Hvis du vil placere mere end én InArticle-annonce på din side, skal du sørge for, at der er nok indhold mellem annoncerne, så de ikke forstyrrer dine læsere.

Størrelse på responsive InArticle-annoncer

InArticle-annoncer er responsive annoncer, hvilket betyder, at deres størrelse automatisk justeres i forhold til den enhed, de bliver vist på. På mobilenheder i stående format udvides InArticle-annoncer, så de bruger den fulde bredde af brugerens skærm. På computere og på andre mobilkonfigurationer er bredden af en InArticle-annonce altid lig med bredden af den overordnede container (<div>, <iframe> osv.), som annoncen er placeret i. Bemærk, at minimumbredden for en InArticle-annonce er 250 pixels. Højden på en InArticle-annonce justeres automatisk af AdSense.

Sporing af InArticle-annonceenheders effektivitet

Du kan spore dine InArticle-annonceenheders effektivitet i rapporten Annonceenheder:

1. Gå til siden Rapporter.
  2. Åbn rapporten Annonceenheder.
  3. Vælg dine InArticle-annonceenheder.
  4. Klik på Filtrer.

Du kan nu se effektivitetsdata for dine InArticle-annonceenheder.