Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Blocs d'anuncis

Crear un bloc d'anuncis in-article

Per crear un bloc d'anuncis in-article, seguiu aquests passos:

1. Inicieu la sessió al compte d'AdSense.
  2. Feu clic a Anuncis.
  3. Feu clic a Per bloc d'anuncis.
  4. Feu clic a Anuncis in-article.
  5. Assigneu un nom al bloc d'anuncis in-article.
    Us recomanem que utilitzeu prefixos per als noms dels blocs d'anuncis in-article, com ara "Natiu" o opcions semblants, per ajudar-vos a fer-ne un seguiment del rendiment.
  6. Configureu l'estil de l'anunci perquè s'adapti al contingut. Per obtenir més informació, consulteu l'article Configurar els anuncis in-article.
  7. Canvieu l'amplada del contenidor a l'àrea de previsualització per provar com es mostrarà l'anunci en pantalles de diferents mides. Utilitzeu l'ansa d'arrossegament per canviar-ne l'amplada.

Tingueu en compte que els anuncis in-article són responsius de manera predeterminada.

8. Feu clic a Desa i obtén el codi.
  9. Copieu i enganxeu el codi de l'anunci in-article al vostre lloc web, a l'HTML de la pàgina. Us recomanem que situeu el codi dos paràgrafs per sota de l'inici de l'article.

Normalment els anuncis tarden uns quants minuts a mostrar-se a la pàgina, però de vegades poden tardar fins a una hora.

Important: si voleu col·locar més d'un anunci in-article a la pàgina, heu de deixar prou contingut entre els anuncis per no interrompre gaire els lectors.

Mida dels anuncis in-article responsius

Els anuncis in-article són anuncis responsius, és a dir, canvien de mida automàticament per adaptar-se al dispositiu on es mostren. Als dispositius mòbils en mode vertical, els anuncis in-article s'amplien per ocupar l'amplada completa de la pantalla de l'usuari. En el cas dels ordinadors i dels dispositius mòbils amb una configuració diferent, l'amplada de l'anunci in-article sempre és igual a la del contenidor principal en què es troba (<div>, <iframe>, etc.). Tingueu en compte que l'amplada mínima dels anuncis in-article és de 250 píxels. Pel que fa a l'alçada, AdSense l'ajusta automàticament.

Fer un seguiment del rendiment dels blocs d'anuncis in-article

Per fer un seguiment del rendiment dels blocs d'anuncis in-article, consulteu l'informe de blocs d'anuncis:

1. Aneu a la pàgina Informes.
  2. Obriu l'informe de blocs d'anuncis.
  3. Seleccioneu els blocs d'anuncis in-article.
  4. Feu clic a Filtra.

Ara podeu consultar les dades de rendiment dels blocs d'anuncis in-article.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.