Vi anbefaler at du går til AdSense-siden din, der du finner personlig tilpasset informasjon om kontoen din som kan være nyttig for å lykkes med AdSense.

Annonseenheter

Opprett artikkelintegrerte annonseenheter

Følg denne fremgangsmåten for å opprette artikkelintegrerte annonser:

1. Logg på AdSense-kontoen din.
  2. Klikk på Annonser.
  3. Klikk på Etter annonseenhet.
  4. Klikk på Artikkelintegrerte annonser.
  5. Gi den artikkelintegrerte annonseenheten et navn.
    Vi anbefaler at du setter inn et prefiks foran navnene på de artikkelintegrerte annonseenhetene dine, for eksempel «Integrert» eller noe lignende, slik at det blir enklere å spore annonseresultatene.
  6. Tilpass annonsen stilmessig etter innholdet ditt. Du finner mer informasjon i artikkelen Innstillinger for artikkelintegrerte annonser.
  7. Test hvordan annonsen blir seende ut på ulike skjermstørrelser ved å endre på beholderbredden i forhåndsvisningsområdet. Dra i håndtaket for å endre bredden.

Vær oppmerksom på at artikkelintegrerte annonser er responsive som standard.

8. Klikk på Lagre og hent kode.
  9. Kopiér og lim inn koden for den artikkelintegrerte annonsen på nettstedet ditt inne i selve HTML-innholdet for siden. Vi anbefaler at du plasserer koden etter det andre avsnittet i artikkelen.

Som regel vises annonser på siden etter noen minutter, men noen ganger kan det ta opptil en time.

Viktig: Hvis du plasserer mer enn én artikkelintegrert annonse på siden, må du sørge for at det er nok innhold mellom annonsene, slik at det blir færrest mulig avbrudd for leserne.

Størrelser på artikkelintegrerte responsive annonser

Artikkelintegrerte annonser er responsive, noe som innebærer at størrelsen automatisk justeres etter enheten de blir vist på. På mobilenheter i stående retning blir artikkelintegrerte annonser utvidet for å ta i bruk hele bredden på brukernes skjerm. På datamaskiner og andre mobilkonfigurasjoner tilsvarer bredden på en artikkelintegrert annonse alltid bredden på den overordnede beholderen (<div>, <iframe> osv.) den vises i. (Merk: Artikkelintegrerte annonser må ha en minimumsbredde på 250 piksler.) AdSense justerer automatisk høyden på artikkelintegrerte annonser.

Sporing av resultater for artikkelintegrerte annonser

Du kan spore resultatene for de artikkelintegrerte annonseenhetene dine ved å se rapporten for annonseenheter.

1. Gå til Rapporter-siden din.
  2. Åpne rapporten for annonseenheter.
  3. Velg de artikkelintegrerte annonseenhetene.
  4. Klikk på Filtrer.

Nå kan du se resultatdata for de artikkelintegrerte annonseenhetene dine.