Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Implementatiehandleiding voor code

Waar u de AdSense-code in de HTML plaatst

Nadat u de AdSense-code heeft gegenereerd, moet u deze tussen de tags <head> en </head> van uw site plakken. We raden u aan de AdSense-code op elke pagina van uw site te plaatsen om optimaal gebruik te maken van AdSense.

Tip: Gebruikt u WordPress? Krijg hulp bij het toevoegen van AdSense-code.

In de volgende voorbeelden ziet u waar u de AdSense-code moet plaatsen:

Voorbeeld van een HTML-pagina voordat de AdSense-code is toegevoegd

<html>
<head>
Dit is het head-gedeelte van uw pagina.
<title>Voorbeeld-HTML-pagina</title>
</head>
<body>
Dit is het body-gedeelte van uw pagina.
</body>
</html>

Voorbeeld van een HTML-pagina waarop de AdSense-code is toegevoegd aan de tag <head>

<html>
<head>
<script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-1234567890123456" crossorigin="anonymous"></script>
Dit is het head-gedeelte van uw pagina.
<title>Voorbeeld-HTML-pagina</title>
</head>
<body>
Dit is het body-gedeelte van uw pagina.
</body>
</html>

Opmerking: Houd er rekening mee dat dit voorbeeldcode is. Gebruik deze niet in de code van uw eigen site.