Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Guia d'implementació del codi

On s'ha de col·locar el codi d'AdSense a l'HTML

Un cop hàgiu generat el codi d'AdSense, heu d'enganxar-lo entre les etiquetes <head> i </head> del vostre lloc web. Us recomanem que col·loqueu el codi d'AdSense en totes les pàgines del lloc web per aprofitar AdSense al màxim.

Sou usuari de WordPress? Obteniu ajuda per afegir codi d'AdSense.

En aquests exemples es mostra on heu de col·locar el codi d'AdSense:

Pàgina HTML d'exemple abans d'afegir-hi el codi d'AdSense

<html>
<head>
Això és la capçalera de la pàgina.
<title>Pàgina HTML d'exemple</title>
</head>
<body>
Això és el cos de la pàgina.
</body>
</html>

Pàgina HTML d'exemple un cop s'ha afegit el codi d'AdSense a l'etiqueta <head>

<html>
<head>
<script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-1234567890123456" crossorigin="anonymous"></script>
Això és la capçalera de la pàgina.
<title>Pàgina HTML d'exemple</title>
</head>
<body>
Això és el cos de la pàgina.
</body>
</html>

Nota: aquest codi és de mostra; no l'utilitzeu al codi del vostre lloc web.