Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Guia d'implementació del codi

Obtenir i copiar el codi d'AdSense

A la pàgina Anuncis del compte d'AdSense. podeu obtenir i copiar el codi d'AdSense. La manera de generar el codi d'AdSense depèn de si utilitzeu anuncis automàtics o blocs d'anuncis. Tingueu en compte que per als anuncis automàtics només necessiteu el codi d'AdSense, però per als blocs d'anuncis necessiteu el codi d'AdSense i el codi de bloc d'anuncis.

Com es pot obtenir i copiar el codi per als anuncis automàtics

Per generar el codi d'AdSense per als anuncis automàtics, primer heu de configurar els anuncis automàtics en tot el vostre lloc web. Si ja ho heu fet, seguiu aquests passos per obtenir el codi d'AdSense:

1. Inicieu la sessió al compte d'AdSense.
  2. Feu clic a Anuncis.
  3. Feu clic a Obtén el codi.
  4. Feu clic a Copia el fragment de codi.
Consell: un cop copiat el codi d'AdSense, el pas següent és enganxar-lo entre les etiquetes <head> i </head> de la pàgina. Obteniu informació sobre on s'ha de col·locar el codi d'AdSense a l'HTML.

Com es pot obtenir i copiar el codi per als blocs d'anuncis

Per generar el codi dels blocs d'anuncis, primer heu de crear un bloc d'anuncis. Si ja ho heu fet, seguiu aquests passos per obtenir el codi d'AdSense i el codi de bloc d'anuncis:

1. Inicieu la sessió al compte d'AdSense.
  2. Feu clic a Anuncis.
  3. Feu clic a Per bloc d'anuncis.
  4. A la taula "Blocs d'anuncis existents", cerqueu el bloc d'anuncis del qual voleu obtenir el codi.
  5. Passeu el cursor per sobre del bloc d'anuncis i feu clic a Obtén el codi Insereix.
  6. Copieu tot el codi de bloc d'anuncis.
Consell: un cop copiat el codi de bloc d'anuncis, el pas següent és enganxar-lo a l'HTML de la pàgina. Obteniu informació sobre on s'ha de col·locar el codi de bloc d'anuncis a l'HTML.