Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Automatische advertenties

Een overzicht van uw instellingen voor automatische advertenties bekijken

U vindt informatie over uw instellingen voor automatische advertenties op de pagina Advertenties > Overzicht in uw account.

1. Log in op uw AdSense-account.
  2. Klik op Advertenties.
  3. In de tabel met al uw sites kunt u het volgende controleren:
    Tip: Klik naast een site op Bewerken Bewerken om wijzigingen aan te brengen in de instellingen voor automatische advertenties van die site.