Automaattiset mainokset

Automaattisten mainosten estäminen tietyillä sivuston sivuilla

Voit estää Automaattisten mainosten näkymisen tietyillä sivustosi sivuilla käyttämällä sivujen poissulkemisia. Tee näin esimerkiksi siinä tapauksessa, ettet halua näyttää etusivullasi lainkaan mainoksia. Kun lisäät sivun poissulkemisen, se ohittaa sivustosi Automaattisten mainosten asetukset.

URL-osoitteet, joita ei tueta

Varmista, että käytät hyväksyttävää URL-osoitetta, kun lisäät sivun poissulkemisen. Automaattiset mainokset eivät tue URL-osoitteita, jotka sisältävät ankkureita (kuten www.example.com/page#top) tai parametreja (kuten www.example.com/page?q=target).

Sivun poissulkemisen lisääminen

1. Kirjaudu AdSense-tilillesi.
  2. Klikkaa Mainokset.
  3. Näet kaikki sivustosi taulukossa. Klikkaa haluamasi sivuston vierestä Muokkaa Muuta.
  4. Klikkaa Sivujen poissulkemiset ‑osiosta Hallinta.
  5. Jos sinulla on jo sivun poissulkemisia, klikkaa +Lisää poissulkeminen.
  6. Lisää sen sivun tai osion URL-osoite, jonka haluat sulkea pois.
  7. Valitse jompikumpi seuraavista:
    • Vain tämä sivu – Valitse tämä, jos haluat estää mainosten näkymisen vain lisäämässäsi URL-osoitteessa.

tai

• Kaikki tämän osion sivut – Valitse tämä, jos haluat estää mainosten näyttämisen kokonaisissa sivustosi osioissa, joilla on sama URL-osoitteen etuliite. Oletetaan esimerkiksi, että lisäämäsi URL-osoite on example.com/urheilu. Tällöin Automaattiset mainokset estetään sivuilla example.com/urheilu, www.example.com/urheilu ja example.com/urheilu/joukkueurheilu. Mainokset näkyvät kuitenkin sivulla aliverkkotunnus.example.com/urheilu.
  8. Klikkaa Lisää.
  9. Klikkaa Käytä sivustolla.

Uudet asetukset otetaan käyttöön valituissa URL-osoitteissa tunnin kuluessa.

Sivun poissulkemisen poistaminen

1. Kirjaudu AdSense-tilillesi.
  2. Klikkaa Mainokset.
  3. Näet kaikki sivustosi taulukossa. Klikkaa haluamasi sivuston vierestä Muokkaa Muuta.
  4. Klikkaa Sivujen poissulkemiset ‑osiosta Hallinta.
  5. Etsi luettelosta se sivun poissulkeminen, jonka haluat poistaa.
  6. Klikkaa Lisää Lisää ja sitten Poista.
  7. Klikkaa Käytä sivustolla.

Uudet asetukset otetaan käyttöön valituissa URL-osoitteissa tunnin kuluessa.