Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Anuncis automàtics

Evitar que es mostrin anuncis automàtics en pàgines concretes d'un lloc web

Podeu utilitzar exclusions de pàgines perquè deixin de mostrar-se anuncis automàtics en pàgines concretes del vostre lloc web. Per exemple, potser no us interessa mostrar anuncis a la pàgina d'inici. Les exclusions de pàgines substitueixen la configuració dels anuncis automàtics del lloc web.

URL no admesos

Assegureu-vos d'introduir un URL vàlid quan afegiu una exclusió de pàgina. Els anuncis automàtics no admeten URL que continguin fragments (com ara, www.example.com/page#top) o paràmetres (com ara, www.example.com/page?q=target).

Afegir una exclusió de pàgines

1. Inicieu la sessió al compte d'AdSense.
  2. Feu clic a Anuncis.
  3. A la taula que conté tots els llocs web, feu clic a Edita Edita al costat del vostre lloc web.
  4. A la secció "Exclusions de pàgines", feu clic a Gestiona.
  5. Si ja hi teniu exclusions de pàgines, feu clic a +Afegeix una exclusió.
  6. Introduïu l'URL de la pàgina o de la secció que vulgueu excloure.
  7. Trieu entre:
    • Només aquesta pàgina: per excloure anuncis només quan hi hagi una coincidència d'URL exacta.

o

• Totes les pàgines d'aquesta secció: per excloure anuncis a totes les seccions del lloc web que comparteixin el mateix prefix d'URL. Per exemple, imaginem que heu introduït l'URL example.com/esports. En aquest cas, exclouríem els anuncis automàtics a example.com/esports, www.example.com/esports i www.example.com/esports/equip, però no a subdomini.example.com/esports.
  8. Feu clic a Afegeix
  9. Feu clic a Aplica al lloc web.

La configuració nova pot tardar fins a una hora a aplicar-se als URL seleccionats.

Treure una exclusió de pàgines

1. Inicieu la sessió al compte d'AdSense.
  2. Feu clic a Anuncis.
  3. A la taula que conté tots els llocs web, feu clic a Edita Edita al costat del lloc web.
  4. A la secció "Exclusions de pàgines", feu clic a Gestiona.
  5. A la llista d'exclusions de pàgines, cerqueu la que vulgueu treure.
  6. Feu clic a Més Més i després Treu.
  7. Feu clic a Aplica al lloc web.

La configuració nova pot tardar fins a una hora a aplicar-se als URL seleccionats.