Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Automatische advertenties

Een voorbeeld van de instellingen voor automatische advertenties op uw site bekijken

In het voorbeeld van de advertentie-instellingen kunt u zien hoe automatische advertenties eruitzien op uw site. U kunt het voorbeeld gebruiken om verschillende instellingen voor automatische advertenties uit te proberen voordat u automatische advertenties weergeeft.

Voorbeeld van advertentie-instellingen voor automatische advertenties.

Opmerking: De daadwerkelijke grootte en positie van de advertenties kan variëren wanneer de advertenties op uw site worden weergegeven.

In het voorbeeld van de advertentie-instellingen kunt u het volgende doen:

• Bekijken waar automatische advertenties op uw pagina's worden weergegeven.
  • Bekijken hoeveel automatische advertenties op uw pagina worden getoond.
  • Bekijken hoe automatische advertenties werken met uw bestaande advertentieblokken.
  • Een melding ontvangen als de AdSense-code ontbreekt op uw pagina.
  • Automatische advertenties verwijderen uit een gedeelte van uw site
  • Navigeren door de pagina's van uw site.
  • Schakelen tussen mobiele en desktopweergaven.
  • Toegang krijgen tot een experiment voor automatische advertenties als u een actief experiment heeft.