Automaattiset mainokset

Automaattisten mainosten asetusten esikatselu sivustollasi

Mainosasetusten esikatselun avulla näet, miltä automaattiset mainokset näyttävät sivustollasi. Voit kokeilla esikatselun avulla erilaisia Automaattisten mainosten asetuksia, ennen kuin aloitat Automaattisten mainosten näyttämisen.

Esimerkki automaattisten mainosten mainosasetusten esikatselusta.

Huom. Mainosten todellinen koko ja sijainti voivat poiketa esikatselusta, kun mainokset näytetään sivustollasi.

Mainosasetusten esikatselussa voit

• katsoa, missä sivujen kohdissa Automaattisia mainoksia näytetään
  • katsoa, kuinka monta Automaattista mainosta sivuillasi näytetään
  • nähdä, miten Automaattiset mainokset toimivat nykyisten mainosyksiköidesi kanssa
  • nähdä varoituksen, jos sivulta puuttuu AdSense-koodi
  • poistaa automaattiset mainokset tietystä sivuston osasta
  • siirtyä sivustosi sivulta toiselle
  • siirtyä mobiilinäkymän ja tietokonenäkymän välillä
  • käyttää automaattisten mainosten kokeilua, jos sinulla on sellainen käynnissä.