Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Anuncis automàtics

Previsualitzar la configuració d'anuncis automàtics en un lloc web

La previsualització de la configuració d'anuncis us permet veure l'aspecte que tindran els anuncis automàtics al vostre lloc web. Podeu utilitzar la previsualització per provar opcions de configuració d'anuncis diferents abans de començar a publicar anuncis automàtics.

Exemple de previsualització de la configuració d'anuncis per als anuncis automàtics.

Nota: la posició i la mida reals dels anuncis poden variar quan aquests es mostrin al vostre lloc web.

La previsualització de la configuració dels anuncis us permet:

• Veure la disposició que tindran els anuncis automàtics a les pàgines.
  • Veure el nombre d'anuncis automàtics que es mostraran a la vostra pàgina.
  • Comprovar el funcionament dels anuncis automàtics amb els blocs d'anuncis existents.
  • Rebre un avís si falta el codi d'AdSense a la vostra pàgina.
  • Treure anuncis automàtics d'una àrea del lloc web.
  • Navegar per les pàgines del lloc web.
  • Alternar les visualitzacions d'ordinador i mòbil.
  • Accedir a un experiment d'anuncis automàtics, si n'esteu executant un.