Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Automatische advertenties

Het aantal advertenties kiezen voor uw automatische advertenties

Met de functie Aantal advertenties kunt u het aantal advertenties beheren dat op uw pagina's wordt getoond. Er zijn verschillende niveaus voor het aantal advertenties, zodat u het niveau kunt kiezen dat het best bij uw vereisten past. Het aantal advertenties dat u kiest, bepaalt het aantal in-page automatische advertenties dat Google op de pagina's plaatst.

Als u bijvoorbeeld zo veel mogelijk inkomsten wilt genereren met automatische advertenties, kunt u de schuifregelaar naar boven verplaatsen. Als de gebruikerservaring een hogere prioriteit voor u heeft, kunt u de schuifregelaar naar beneden verplaatsen.

Ad load option

Tip: Als u het aantal advertenties wijzigt, wordt het voorbeeld van de advertentie-instellingen dienovereenkomstig geüpdatet. Check de teller voor automatische advertenties in de URL-balk om te zien hoeveel automatische advertenties nu op uw pagina worden getoond.