Automaattiset mainokset

Automaattisten mainosten määrän valitseminen

Mainosmäärän avulla voit vaikuttaa siihen, miten monta mainosta sivuillasi näkyy. Voit valita juuri omien tarpeidesi mukaisen mainosmäärätason. Valitsemasi mainoskuormitus määrittää, miten monta sivun Automaattista mainosta Google sijoittaa sivuillesi.

Jos esimerkiksi haluat ansaita Automaattisten mainosten avulla mahdollisimman paljon rahaa, harkitse liukusäätimen siirtämistä ylös. Jos taas haluat ennemmin panostaa sivustosi käyttökokemukseen, siirrä liukusäädin alemmas.

Ad load option

Vinkki: Kun muutat mainosmäärää, mainosasetusten esikatselu päivittyy. URL-palkissa olevasta Automaattisten mainosten laskurista näet, kuinka monta Automaattista mainosta sivuillasi tällä hetkellä näkyy.