Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Automatiske annoncer

Vælg antallet af automatiske annoncer

"Annonceantal" giver dig mulighed for selv at styre, hvor mange annoncer der vises på dine sider. Vi tilbyder forskellige annonceantal, så du kan vælge det antal, der passer bedst til dine konkrete behov. Det annonceantal, du vælger, er afgørende for, hvor mange sideplacerede automatiske annoncer Google placerer på dine sider.

Hvis du f.eks. gerne vil opnå størst mulig indtjening via automatiske annoncer, kan du flytte skyderen til toppen. Hvis du derimod lægger større vægt på en god brugeroplevelse, kan du vælge at placere skyderen noget lavere.

Ad load option

Tip! Når du ændrer antallet af indlæste annoncer, opdateres forhåndsvisningen af annonceindstillinger også. Tjek tælleren for automatiske annoncer på webadresselinjen for at se, hvor mange automatiske annoncer der nu vises på din side.