Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Anuncis automàtics

Triar la càrrega d'anuncis dels anuncis automàtics

La càrrega d'anuncis us permet controlar el nombre d'anuncis que es mostren a les vostres pàgines. Oferim diferents nivells de càrrega d'anuncis perquè pugueu triar el que s'ajusti més a les vostres necessitats. La càrrega d'anuncis que trieu determinarà el nombre d'anuncis automàtics in-page que Google col·loca a les pàgines.

Per exemple, si voleu guanyar el màxim possible amb els anuncis automàtics, heu de moure el control lliscant a la part superior. Si doneu més prioritat a l'experiència d'usuari, heu de situar el control lliscant més avall.

Ad load option

Consell: quan canvieu la càrrega d'anuncis, la previsualització de la configuració d'anuncis s'actualitza en conseqüència. Comproveu el comptador d'anuncis automàtics a la barra d'URL per veure el nombre d'anuncis automàtics que es mostren ara a la vostra pàgina.