Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Automatiske annoncer

Konfigurer automatiske annoncer på dit AMP-website

Når du vælger automatiske annoncer til AMP, indsættes der automatiske AdSense-annoncer på dine AMP-sider. Når du har tilføjet AMP-autoscriptet og -annoncekoden, viser Google automatisk annoncer på dine AMP-sider på de tidspunkter, hvor der er størst sandsynlighed for, at de er effektive og giver en god brugeroplevelse.

Før du går i gang

Eksempel

Lad os f.eks. sige, at du har websitet eksempel.dk, og at du hoster AMP-versioner af hver side på eksempel.dk/amp/. Du tilføjer <link>-tags i <head>-tagget på hver AMP-side og ikke-AMP-side for at angive, hvilket indhold der hører sammen.

På ikke-AMP-siden example.com/news:
<link rel="amphtml" href="http://example.com/amp/news">

På AMP-siden example.com/amp/news:
<link rel="canonical" href="http://example.com/news">

Monetizing your AMP pages with AdSense

Konfigurer automatiske annoncer til AMP

1. Log ind på din AdSense-konto.
  2. Klik på Annoncer.
  3. Klik på Har du et AMP-website?
  4. Aktivér Automatiske annoncer til AMP på siden "Automatiske annoncer til AMP".
  5. Valgfrit: Deaktiver de annonceformater, der ikke skal vises på dit AMP-website, i sektionen "Annonceformater". Få flere oplysninger om indstillinger for annonceformat.
  6. Klik på Hent AMP-kode.
  7. Kopiér scriptet, og indsæt det mellem taggene <head></head> på din side.

Dette script indlæser de obligatoriske amp-auto-ads-biblioteker. Få flere oplysninger om amp-auto-ads-komponenten.

8. Kopiér koden til automatiske AMP-annoncer, og indsæt den umiddelbart efter det indledende <body>-tag på de sider, hvor der skal vises annoncer.
  9. Klik på Udfør.
  10. Klik på Anvend. Der kan gå op til en time, før der vises annoncer på siden.

På siden Annoncer står der nu "AMP er slået til".

Sporing af effektiviteten af automatiske annoncer til AMP

Sådan sporer du effektiviteten af dine automatiske annoncer til AMP:

• Gå til siden Rapporter, opret en tilpasset rapport, og tilføj oversigten "Indholdsplatform".