Notifikation

Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Automatiske annoncer

Konfiguration af automatiske annoncer på dit website

Hvis du vil konfigurere automatiske annoncer, skal du vælge de relevante annonceindstillinger samt kopiere AdSense-koden og indsætte den på samtlige sider på dit website.

Tip! Som en del af konfigurationen kan du vælge at køre et eksperiment. Her kan du teste automatiske annoncer på en del af dit websites trafik, før du anvender dem på hele dit website.

Før du går i gang

Tjek, at dit website er med på listen på siden Annoncer. Hvis det ikke er det, skal du føje websitet til listen over websites, inden du konfigurerer automatiske annoncer.

Sådan konfigurerer du automatiske annoncer

1. Log ind på din AdSense-konto.
  2. Klik på Annoncer.
  3. Klik på Rediger Rediger ud for det relevante website i tabellen med samtlige websites. Dit website åbnes i forhåndsvisningen af annonceindstillinger.
    Tip! Du kan bruge forhåndsvisningen til at afprøve forskellige annonceindstillinger, inden de automatiske annoncer bliver vist live.
  4. Slå Automatiske annoncer til under "Annonceindstillinger".
  5. (Valgfrit) Klik på hensigtsdrevne formater for at aktivere annoncehensigter.
  6. (Valgfrit) Klik på Overlejringsformater for at deaktivere bestemte overlejringsformater.
  7. (Valgfrit) Klik på Sideplacerede formater for at gøre følgende:
  8. (Valgfrit) Klik på Ekskluderede områder for at ekskludere områder på dine sider, så der ikke vises sideplacerede automatiske annoncer.
  9. Valgfrit: Klik på Sideekskluderinger for at ekskludere visning af automatiske annoncer på bestemte sider.
    Bemærk! Du må ikke tilføje sideekskluderinger, hvis du planlægger at køre et eksperiment. Sideekskluderinger er ikke tilgængelige for eksperimenter. Du kan tilføje sideekskluderinger, når dit eksperiment er fuldført.
  10. Klik på Anvend på website.
  11. Vælg den ønskede lagringsmulighed:
    • Klik på Anvend nu og så Gem for straks at anvende dine indstillinger for automatiske annoncer på dit website.

Eller

• Klik på Kør eksperiment først og så Kør eksperiment for at teste dine indstillinger for automatiske annoncer.

AdSense kører et eksperiment på 50 % af trafikken på dit website i 90 dage. Eksperimentet afsluttes, når vi har indsamlet nok data. Få flere oplysninger om eksperimenter med automatiske annoncer.

Bemærk! Tjek, at du har placeret AdSense-koden på samtlige sider på dit website. Der kan gå op til en time, før der vises annoncer på siden. Se vores vejledning i implementering af kode for at få flere oplysninger.

Sporing af automatiske annoncers effektivitet

Du kan spore effektiviteten af de automatiske annoncer på dit website ved at gå til siden Annoncer og så Oversigt og klikke på Se rapportView report ud for dit website.