Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Anuncis automàtics

Configurar anuncis automàtics en un lloc web

Per configurar anuncis automàtics, heu de triar la configuració dels anuncis i, a continuació, copiar el codi d'AdSense i enganxar-lo en totes les pàgines del vostre lloc web.

Consell: durant la configuració, podeu decidir executar un experiment. Això us permet provar els anuncis automàtics en una part del trànsit del vostre lloc web abans d'aplicar-los a tot el lloc.

Abans de començar

Comproveu que el lloc web figuri a la pàgina Anuncis. Si no hi és, haureu d'afegir-lo a la llista de llocs web abans de configurar els anuncis automàtics.

Com es poden configurar els anuncis automàtics

1. Inicieu la sessió al compte d'AdSense.
  2. Feu clic a Anuncis.
  3. A la taula que conté tots els llocs web, feu clic a Edita Edita al costat del vostre lloc web. El lloc web s'obrirà a la previsualització de la configuració d'anuncis.
    Nota: podeu utilitzar la previsualització per provar diferents configuracions d'anuncis abans de publicar anuncis automàtics.
  4. A "Configuració d'anuncis", activeu Anuncis automàtics.
  5. (Opcional) Feu clic a Formats basats en la intenció per activar les intencions d'anunci.
  6. (Opcional) Feu clic a Formats de superposició per desactivar formats de superposició concrets.
  7. (Opcional) Feu clic a Formats in-page per:
  8. (Opcional) Feu clic a Àrees excloses si voleu excloure àrees de les vostres pàgines perquè no s'hi mostrin anuncis automàtics in-page.
  9. (Opcional) Feu clic a Exclusions de pàgines a fi d'excloure pàgines concretes perquè no s'hi mostrin anuncis automàtics.
    Nota: no afegiu cap exclusió de pàgina si teniu previst executar un experiment. Les exclusions de pàgines no estan disponibles per als experiments. Podeu afegir exclusions de pàgines un cop hagi finalitzat l'experiment.
  10. Feu clic a Aplica al lloc web.
  11. Trieu una d'aquestes opcions:
    • Feu clic a Aplica ara i després Desa per aplicar immediatament la configuració d'anuncis automàtics al vostre lloc web.

O bé:

• Feu clic a Executa primer l'experiment i després Executa l'experiment per provar la configuració d'anuncis automàtics.

AdSense executarà un experiment al 50% del trànsit del lloc web durant 90 dies, el qual finalitzarà quan hàgim recollit prou dades. Obteniu més informació sobre els experiments d'anuncis automàtics.

Nota: comproveu que hàgiu col·locat el codi d'AdSense en totes les pàgines del lloc web. Els anuncis poden tardar fins a una hora a mostrar-se a la pàgina. Per obtenir més informació, consulteu la guia d'implementació del codi.

Fer un seguiment del rendiment dels anuncis automàtics

Per fer un seguiment del rendiment dels anuncis automàtics al vostre lloc web, aneu a la pàgina Anuncis i després Visió general i feu clic a Mostra l'informe View report, al costat del lloc web.