Automatiska annonser

Nya funktioner för automatiska annonser

Vi investerar löpande i att modernisera våra annonsprodukter. Som ett led i detta arbete gör vi ett antal viktiga ändringar av automatiska annonser. Från den 17 september 2019 börjar vi uppdatera AdSense-konton med den nya versionen av automatiska annonser. Uppdateringen medför följande ändringar på sidan Annonser:

Ändringar

Vi introducerar nya och förbättrade automatiska annonser i AdSense

Översiktssida

Förhandsgranska dina annonsinställningar

Nya kontroller

Vi har lagt till följande nya kontroller å att hjälpa dig att anpassa dina inställningar för automatiska annonser:

• Annonsinläsning ger dig kontroll över antalet automatiska annonser som visas på dina sidor. Läs mer
  • Siduteslutningar förhindrar att automatiska annonser visas på specifika sidor eller delar av din webbplats, till exempel på startsidan. Läs mer

Annonsformat

• Vi har förenklat formaten för annonser på sidan. Du behöver inte längre välja vilka enskilda format du vill visa. Vi visar automatiskt det optimala formatet för annonser på sidan baserat på dina inställningar. Formaten för överlagringsannonser (ankare, vinjett och andra) och matchat innehåll fungerar på samma sätt som tidigare.

Effektivare annonsenhetskod

Uppdaterad rapportering

• Vi har uppdaterat rapporteringen så att du kan se resultatet av automatiska annonser och manuella annonsenheter sida vid sida för var och en av dina webbplatser. Läs om hur du spårar resultatet av automatiska annonser.
Obs! Om du deltog i förtursprogrammet kanske du inte ser alla dessa kontroller i ditt konto ännu. AdSense kontaktar dig via e-post med mer information under de kommande veckorna.