Mainosten näyttäminen sivustolla Blogger-tiliin linkitetyn AdSense-tilin avulla

Jos olet linkittänyt Blogger-tilisi hyväksyttyyn AdSense-tiliin, voit tulouttaa sivustosi AdSensen avulla. Tämä edellyttää, että lisäät sivuston sivustoluetteloosi. AdSense tarkistaa sivustosi ja ilmoittaa sinulle, kun mainosten näyttäminen voi alkaa. Tämän jälkeen voit määrittää mainokset sivustollesi.

Jos blogisi täyttää AdSensen vaatimukset mutta et ole vielä rekisteröitynyt, tutustu artikkeliin Mainostaminen blogissa.